Acasa InternationalExterne Egipt: 8 persoane implicate în realizarea filmului „Inocenţa musulmanilor” condamnate la moarte

Egipt: 8 persoane implicate în realizarea filmului „Inocenţa musulmanilor” condamnate la moarte

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Şapte creştini copţi şi un pastor american au fost condamnaţi la moarte în absenţă nejustficată în Egipt pentru filmul antiislam „Inocenţa musulmanilor”.

Egipt: 8 persoane implicate în realizarea filmului „Inocenţa musulmanilor” condamnate la moarte

Un tribunal din Cairo a condamnat la moarte în contumacie, miercuri, 28 noiembrie, şapte creştini copţi egipteni şi un pastor american controversat pentru că au fost implicaţi în realizarea filmului islamofob care a inflamat lumea musulmană în septembrie. Creştinii egipteni, între care realizatorul filmului, care se află cu toţii în Statele Unite, precum şi pastorul american, Terry Jones, liderul unei mici congregaţii în Florida, au fost judecaţi în absenţă.

Conform mediafax, tribunalele egiptene condamnă de obicei la pedeapsa maximă în cazuri de blasfemie, apoi transmit decizia muftiului, care ar urma să aprobe executarea. În cazul în care persoanele urmărite se întorc în Egipt, ele ar putea avea parte de un nou proces.

Filmul „Inocenţa Musulmanilor”, care îl ilustrează pe profetul Mahomed ca pe un criminal cu practici deviante, a ofensat numeroşi musulmani şi a declanşat un val de proteste antiamericane în Orientul Mijlociu care s-a soldat cu peste 30 de morţi. În Libia, ambasadorul american Christopher Stevens a fost ucis de către islamişti în timpul unui atac asupra consulatului din Benghazi.

5 comentarii

tomi 29-11-2012 - 10:12

Iata,baieti, asa trebuie procedat cu cei care iti lovesc neamul, nu ca noi evreii care va lasm in viata in mod abuziv. Se pare ca zau ca sintem fraieri. Va trebui sa invatam ceva de la musulmani in a trata dusmanii. Acum inteleg de ce urbos dementul, digital cucurigu, ereticul, lovesc in evrei iar pe musulmani ii ling in coor. Daca ar fi zis un sfert din ofensele antisemite cu care ne-au tapitat pe noi acestor imbecili de islamisti, erau demult dati ca hrana porcilor, nu inainte de a fi jupuiti de vii castrati daca mai era cazul, si li se taiau miinile si picioarele sa nu poata a se opune nevinovatilor de purcelusi ce vor urma sa-i consume.

digital 29-11-2012 - 10:41

ce vorbești mă,nazistule!
cred că dacă o să-ți verifici genealogia o să afli cu mare satisfacție că mengele ți-a fost bunic!
dreq de handycapat cu apucături,criminale!
opriți-l pe tâmpit de pe forum,doar incită la violență!

tomi 29-11-2012 - 20:40

Vei avea dreptul sa-mi zici criminal bestie doar dupa ce-ti voi scoate coaiele prin nas. Pina atunci ai dreptul sa-ti ti gura si sa-i lingi in coor pe arabetii tai, tu-ti crucea matii imbecilule.

urbos 29-11-2012 - 20:48

Ji dane scelerat, ai sa vezi cum o sa apara „europeanuul” sa te certe pentru dementa de care dai dovada. „Europeanuul” sta si vegheaza, asa ca ai sa vezi tu ji dan scabros ce-o sa-ti faca „europeanuul”, cum te va calca in picioare sobolane, pentru ca iti exhibi pornirile animalice care-ti caracterizeaza neamul imputit.
Locul tau ji dan blestemat este in parnaie, in cel mai bun caz, si ai sa vezi cu „europeanuul” iti va spune lucruri poate si mai grele, scarnavie ji daneasca. Ai sa vezi.

tomi 01-12-2012 - 03:06

Europeanul nu are ce sa-mi zica nimic= unu- pentru ca este om care gindeste,=doi – pentru ca toate postarile mele sint raspuns destul de modest pornirilor tale demente ,instigarilor tale grave antisemite.URBOS locul tau nu este in inchisoatre ci in streang……………

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult