Acasa InternationalExterne Eliberat de politia britanica dupa ce a zburat ascuns in compartimentul rotii unui avion

Eliberat de politia britanica dupa ce a zburat ascuns in compartimentul rotii unui avion

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Romanul care a stat ascuns in compartimentul rotii din spate a avionului unui seic din Emiratele Arabe Unite, unde a indurat temperaturi de minus 41 de grade, pe ruta Viena-Londra, a fost eliberat de politie fara acuzatii, relateaza BBC News Online, citat de Mediafax. Barbatul, in varsta de 20 de ani, a fost retinut de politie, dupa ce a cazut din compartimentul rotii din spate al avionului, care a aterizat duminica seara pe aeroportul Heathrow din Londra.


Romanul a fost eliberat dupa ce a primit un avertisment de la Politia Metropolitana intrucat agentia britanica pentru supravegherea granitelor nu intentioneaza sa-l expulzeze. Tanarul roman prezenta rani si se afla in stare de hipotermie, din cauza temperaturilor de minus 41 de grade Celsius, indurate in timpul zborului. Dar specialistii sustin ca el a supravietuit deoarece avionul a zburat la o altitudine mica pentru a evita o furtuna. Avionul a efectuat duminica un zbor fara pasageri pana pe aeroportul Heathrow din Londra, unde romanul a fost arestat de politie pentru calatorie ilegala. Romanul le-a marturisit autoritatilor britanice ca a intrat in aeroportul Schwechat din Viena pe sub gard si s-a urcat in trenul de aterizare al primului avion pe care l-a vazut, fara sa stie destinatia acestuia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult