Acasa InternationalExterne Elicopter prabuşit în Londra, aproape de sediul serviciului secret MI6

Elicopter prabuşit în Londra, aproape de sediul serviciului secret MI6

scris de D.S.S.
2 afisari

Poliţia britanică a anunţat că două persoane şi-au pierdut viaţa miercuri în urma prăbuşirii unui elicopter care s-a izbit de o macara deasupra unui bloc de locuinţe din centrul Londrei, relatează Reuters.

Un bărbat a fost salvat dintr-o mașină în flăcări. Una dintre persoanele decedate era pilotul elicopterului, au informat autoritățile. Elicopterul s-a prăbușit în Vauxhall, în apropierea sediului MI6 Serviciului de Informații externe.

„Două persoane au murit la locul accidentului. Nu avem detalii suplimentare”, a precizat poliţia într-un comunicat, adăugând că alte două persoane au fost transportate la un spital din sudul Londrei. Comandamentul pentru contraterorism din Londra a precizat că nu există informaţii care să sugereze că ar fi vorba de un act terorist.

Circa 80 de pompieri se află la fața locului. Potrivit pompierilor, macaraua lovită este acum „într-o poziție precară”. Două mașini au fost distruse. Toate legăturile feroviare din stațiile Vauxhall și Waterloo au fost suspendate. Potrivit unor surse Sky News, la bordul elicopterului de tip Augusta 109 se afla o singură persoană.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult