Acasa InternationalExterne Elisabeta a II-a la ONU: Trebuie sa muncim cu totii mai mult ca oricand daca suntem cu adevarat Natiuni Unite

Elisabeta a II-a la ONU: Trebuie sa muncim cu totii mai mult ca oricand daca suntem cu adevarat Natiuni Unite

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Regina Elisabeta a II-a a cerut marti Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) sa combata pericolele globale si sa promoveze pacea, iar apoi s-a deplasat la Ground Zero pentru a aduce un omagiu victimelor atentatelor de la 11 septembrie 2001, informeaza Agerpres.

Revenita la New York dupa peste trei decenii, monarhul britanic de 84 de ani a sustinut un discurs la sediul ONU din metropola americana.

Nu suntem aici sa evocam amintiri. In lumea de maine, trebuie sa muncim cu totii mai mult ca oricand daca suntem cu adevarat Natiuni Unite”, a declarat regina Marii Britanii.

Vorbind in calitate de suverana a 16 state membre ONU si lidera a commonwealth-ului format din 54 de tari cu o populatie de aproape 2 miliarde de locuitori, Elisabeta a II-a a reamintit schimbarile dramatice care au avut loc in lume de cand a vizitat ultima oara ONU, in 1957.

In acelasi timp, suverana a elogiat ONU pentru combaterea foametei, a saraciei si a bolilor, precum si pentru apararea drepturilor si libertatilor tuturor cetatenilor.

0 comentariu

calin rusu 14-04-2010 - 10:27

mare golan acest „domn”. Se pare ca vindea locuri in camine studentesti, desi e absolvent de Teologie iar fetelor nu le cerea bani, ci favoruri sexuale. L-a pacalit si pe AN ca el conduce miscarea studenteasca si desi era director la Agentia studentilor a organizat o greva studenteasca prin 2001 sau 2002 cand era ministru madam Andronescu. Un hot libidinos! Nici nu merita sa scrieti atata despre el. Cum a zis si V. Ponta: nu exista acest personaj.

calin rusu 14-04-2010 - 10:30

iar dumneavostra scrieti despre el ca nu v-a dat loc in camin si vreti sa va razbunati. Stim noi…Parca erati si membru la ASUB

uglea 14-04-2010 - 10:43

da, si eu imi amintesc cum transpira „domnul” din articol, pe culoarele Universitatii, disperat ca nu i se recunoaste statutul de Prim-teolog la Liga Studentilor

calin rusu 14-04-2010 - 10:49

Uglea, tu esti mai? Stiam ca esti prin Marea Nordului la cules petrol?

sanda 19-04-2010 - 07:31

„Se pare ca”… aveti dovezi, acte? Ca zvonuri sunt multe si le stiu si eu de cand eram studenta. Am avut colege care au intrat in contact cu porcul asta de Ispas. Pentru Ady Uglea – numai urari de bine, unde o fi el! Iar autorul era in alta asociatie nu in ASUB, mai cercetati.

andreea.ionescu 24-04-2010 - 17:55

Foarte ciudat articol si amuzante comentarii. Nu stiu cine sunt cei care comenteaza, dar pot sa va spun ca eu am fost studenta la asistenta sociala la Teologie si ca cele insinuate sunt simple mizerii. La facultatea noastra, cazarile se faceau in sala de curs, cu toti solicitantii de fata. Nu vreau sa plictisesc cu detalii, dar chiar mi se pare o mizerie…sau, poate o frustrare, sau…un interes in denigrarea lui Ispas?

conu mare 23-09-2010 - 12:46

Ar fi bine daca n-ar exista acest bufon, dar exista, si se impiedica lumea de el. Torquemada era mic copil. Asta vine din negura evului mediu. Suflet de diavol in sutana!!

sorin 21-11-2010 - 20:34

il cunosc pe gabriel am copilarit impreuna si nu este persoana care sa insele sau sa faca rau cuiva cred ca este un om drept si foarte corect in tot ce face cel putin eu asa il stiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS