Acasa InternationalExterne Elveţia. Musulmanii cer scoaterea crucii de pe steag

Elveţia. Musulmanii cer scoaterea crucii de pe steag

scris de M.A.
15 afisari

Musulmanii din Elveţia cer scoaterea crucii de pe steag, pentru că ar încălca drepturile celor care nu sunt creştini.

Steagul Elvetiei

Steagul Elvetiei

Primii care au cerut schimbarea steagului au fost cei de la asociaţia de imigranţi denumită „Secondos Plus”. Reprezentantul lor, croatul catolic Ivica Petruscich, a spus că această cruce albă de pe steag nu reflectă multiculturalitatea actuală a Elveţiei, scrie EU Times, citat de ziare.com.

A urmat o intiativa a celor proveniţi din mai multe ţări musulmane. În schimb, aceştia propun folosirea unui steag mai vechi, bazat pe culorile verde, galben şi roşu, datând din secolele 18-19. Acesta nu are o cruce pe el. În Elveţia trăiesc aproximativ 400.000 de musulmani, adică 5% din populaţie.

35 comentarii

remi 14-10-2011 - 12:36

europa e crestina si e normal si logic ca unele state si-au pus semnul crucii pe drapel.sa punem semnela altor religii,decit ale majoritatii??O timpenie de dragul globalizarii si al multiculturalitatii…

MGeorge 14-10-2011 - 13:23

Cat tupeu! Venetici nenorociti, s-au dus in Elvetia ca sa scape de mizeria si saracia din tarile lor musulmane si acum au impresia ca-s la ei acasa si trebuie sa li se indeplineasca toate favorurile. La fel este valabil si pt ceilalti imigranti ne-musulmani care au cerut scoaterea crucii de pe steag. Mari prosti ar fi elvetienii daca ar pleca urechea la cererile astea absurde. In plus, probabil ar trebui organizat un referendum, deoarece in Elvetia deciziile cele mai importante se iau prin referendum popular. Ce-ar fi sa se ceara schimbarea stemei Romaniei pe motiv ca nu le place maghiarilor din Romania? E doar un exemplu.

Ace 14-10-2011 - 12:40

Hai ca asta e chiar bataie de joc! ba musulmanilor daca nu va convine crucea stati la voi in orientul vostru mijlociu ca si asa nu va vrea nimeni in Europa! auzi ba frate tupeu pe capu lor, vor sa modifice steagu Elvetiei…

Vreme insorita 14-10-2011 - 14:01

Cred ca cererile noastre, ale musulmanilor, sint prea cuminti. Trebuie sa ne schimbam tactica. Nu vrem schimbarea numai a steagului ci si a constitutiilor, si a legilor, si a imbracamintii cetatenilor. Burca sa fie singura roche acceptabila pentru muieri, iar barbatii sa poarte numai camesoaie lungi. Ziarele sa fie citite numai de la dreapta la stinga si sa tipareasca 98% versete cin Coran, iar restul, publicitate. Elvetiencele, cele intre 18 si 39 de ani, sa nu mai munceasca, ele avind o singura functie in societatea islamica elvetiana: femei de haremuri. Fiecarui arab sa ii fie repartizate minimum 15 elvetience. Din 100% elvetience, se vor admite numai 6% brunete, 3% roscate, iar restul, numai blonde, de-alea spalacite care sa fie cu adevarat blonde „peste tot”, pina si la sprincene si la gene, ca asa ii place lui Mohamed. Sa nu mai sufle unul in front, arda-va-ar focu de chiaburi si ciocoi, ca avem dreptul s-avem drepturi, nenorocitilor. O sa va f… cu ea-ndoita pina cind toata planeta va fi un coran, un arab si 100 de blonde. Hai, sa indrazneasca unu sa ma contra zica!!!

niky 14-10-2011 - 15:10

chiar că devine intolerabil. dar nu ar fi timpul să fie expulzati cu totii din europa acesti musulmani. au venit aici sa ne impuna sa fim ca ei si li se cauta de catre guvernele tarilor europene in coarne…

Viorica Ianc 14-10-2011 - 19:43

Cand vor cere musulmanii vienezi schimbarea crucii din steagul de aici ?

meridor 14-10-2011 - 19:56

Nu le-au fost bine 6 mil.de jidani in Europa pana in 1945,civilizati,nerevolutionari si supusi,azi avem in Europa cca 54 mil musulmani figuri de primate,primitivi si impertinenti…….

urbos 14-10-2011 - 23:08

Nu s-a intamplat cu voi nimic sobolanilor, guitati ca tiganii, faceti scandal, iar porcariile astea voi le-ati inventat. Piei!

tomi 16-10-2011 - 03:35

URBOS mars la culcare si nu uita sa-ti iei medicamentele contra
schizofreniei.Cum te lasa astia acasa de la „boli mintale” nu vreau sa zic
ospiciu ca iarasi cazi in criza o si dai cu „sobolanii”.Nu vrei sa intelegi
ca acolo la voi in URSS nu au bani la spitale sa faca deratizare asa ca
tot al doilea cuvint ce-l scoti este legat de acele nevinovate vietati ce-ti umbla prin cap adica sobolanii.Esti un nenerocit tu si fratii tai de cruce
BULA si ERETICUL,si zau ca sincer va port de mila.
tomi

urbos 14-10-2011 - 23:07

Dupa pretentiile ji dovilor apar si musulmanii cu aceleasi aberatii. Cred mai degraba ca sa le dea peste bot tot ji danilor. Oricum e bine, caci astfel se vede ca si pretentiile ji danilor au fost mereu niste aberatii.

Radulescu 14-10-2011 - 23:37

Urbos
Postarea dvs.scoate in evidenta un individ abject,irational de proasta
educatie,antisemit irational si neavenit intr-o societate onorabila.
Pacat ca acest forum poate admite postari si gunoaie ca dta.Faci Romania de rusine!

urbos 15-10-2011 - 00:27

Voi ati venit cu cretinismele astea, de s-a ajuns ca handicapatii americanasi sa nu-si mai ureze Craciun fericit de exemplu. Faptul ca astia cer aceleasi cretinisme e bine, caci se va scoate in evidenta ca astfel de cereri sint niste mizerii. Vi se da la capatana cu propriile arme.

Europeanuul 15-10-2011 - 00:37

Domenule Radulescu,

Aka Urbos, Bula, Ciuciu Hu sint un mic gruo de diversionisti (probabil din Transnistria). Este evident ca tinta lor pe forumuri este sa ne pozeze ca si oameni rai, de neam prost (xenofobi, irationali, rasisti, etc).

BULA 15-10-2011 - 02:10

Bisnitarule, neam de neamul meu n-a pus piciorul in Transnistria. Sunt roman nemultumit de ce s-a intamplat dupa ’89, nu diversionist ca tine (si evreu ungur pe deasupra, dupa cum bine a remarcat un forumist).

Paul din Ohio 16-10-2011 - 01:27

Mai Bula, poate ca nu esti rus din „transnistria” (?) dar sigur esti sarb rusofil.

BULA 16-10-2011 - 06:11

Tu esti in mod sigur un mare dobitoc.
Iti spun clar ca sunt roman nemultumit de regimul politic de dupa ’89 si nu pricepi. Am sperat ca va fi bine, ca tara se va dezvolta, ca va fi ca in Coreea de Sud sau Taiwan (investitii masive in industrie), cu nivel de trai ridicat, si uite ce s-a intamplat. Toata industria nationala a fost rasa, Agricultura se face ca inainte de anii ’40, cu sapa si plugul tras de cai, invatamantul dat peste cap, am ramas si fara asistenta medicala, etc.

BULA 16-10-2011 - 06:30

Bai Paule, sunt din sudul Romaniei (Oltenia). Am gene si evreiesti (sefard, dupa bunicul din partea lui tata, khazare dupa bunicul din partea mamei), sarbesti (o bunica a lui tata era sarboaica), croate (o bunica a mamei era croata), grecesti (un bunic al lui tata era grec, dupa nume), chiar si tiganesti (posibil, pentru un strabunic era poreclit „al lui tiganu”), asta pe langa cele „romanesti”. In sudul tarii pop.ulatia este extrem de corcita. Si denumirile satelor nu par a fi romanesti (ti se impleticeste limba in gura cand le pronunti). Dar nu conteaza ce gene ai, ci la „care echipa joci”, daca esti loial comunitatii din care faci parte.

tomi 16-10-2011 - 03:24

Este clar ca grupul legionar BULA URBOS ERETICUL sint originari de dincolo de granitele ROMANIEI, sint o grupare
diversionista rusofila fara ocupatie mai clar zis someri ce
rezulta din enormul timp liber dedicat jida-nizarii tuturor ca si in cazul de aici fiind vorba de invazia islamica in EUROPA,ei se leaga de evrei.Acest trio murdar si de un primitivism rar intilnit-vezi felul scurt si haotic al notatiilor,si de limbajul moldovenesc ei nu apartin si nu au nimic comun cu natiunea romana si cu ROMANIA.
Orice dialog cu ei este piedere de timp ,este o cinste prea mare a coresponda cu insi murdari pina in maduva
de antisemitism de ura antiromaneasca ca tuturor celor
care nu pot trai in granitele ROMANIEI.Pute alcool din ei,
si isi aloca 24 de ore pe zi in a improsca cu noroi in toate
natiile,insa facind exceptie patria muma URSS si coalitii
mult prea iubiti arabii.
tomi

urbos 16-10-2011 - 03:55

Nu ti-am mai zis lepadatura circumcisa ca degeaba te scremi cu chestii d-astea? Nu pui romanii contra romanilor in ceea ce va priveste. Doar o minoritate fara creier nu stie ce hram purtati.

Ai putea de exemplu sobolane sa ne explici, ce te phoote pe tine grija de Europa noastra? Piei.

tomi 16-10-2011 - 04:19

Vezi nea URBOS daca ascultai de mine si luai
medicamentele la timp nu dadeai in criza.Pe deasupra iar ai confundat sticla cu lapte cu cel de vodca, dar ce mai conteza la voi cei de pe melegulile URSS copii sint alptati cu votca de aceea ajung asa de destepti ca tine URBOS.
tomi

urbos 16-10-2011 - 04:26

Hahaha, nu tine dihorule. In genele neamului tau imputit stau fazele astea pe care le tot incerci instinctiv, ca animalul. Nu prea va mai merg minciunile, inselatoriile, hotiile, ati dat deja in balbaiala, vine ziua platii dihorule.

tomi 16-10-2011 - 06:07

V-am demonstrat adevarata fata a acestui mirsav trio legionar-rosofil dovedit prin insasi reactia furibunda a unuia dintre ei camaradul URBOS. Eram sigur ca pica in plasa si s-a dovedit.Si cum inafara de balegar cutia lui de deasupra gitului nu contine nimic a inghitit viermele.Aceste creaturi nenorocite ale fostului URSS cu nostalgia marelui imperiu sovietic ce in 1939 impreuna cu Germania voiau sa porneasca razboiul impotriva EUROPEI in a o impartii in doua felii dar spre norocul lumii memtii au fost prea flaminzi ei voiau toata felia iar rusii prea timpiti cind au crezut ca vor avea ceva.Deci aceste dezastre genetice ca URBOS BULA si ERETICUL colegi din acelasi colhoz fost sovietic acum al r. Moldova nu se pot impaca cu ideea de”oameni din tata nimanui” si improasca venin in toate partile poate cineva ar dori sa-i infieeze.Lasitatea si isteria este
partea lor tare,gunoaie ale unei societati cere nu vrea sa-i bage in seama si spera ca suierind in disperare slogane antisemite vor iesi in evidenta.
tomi

BULA 16-10-2011 - 06:17

Ba jegule, stramosii mei sunt de sute de ani pe pamantul Romaniei. Au luptat in multe razboaie pentru apararea tarii de invadatori din strainatate (jeguri ca voi).

Ereticul 17-10-2011 - 07:07

D-le tomi, consider ca este o pierdere de timp pentru mine sa raspund la atacurile ridicole pe care le lansezi pe forum la adresa mea si a celorlalti romani de pe forum. Degeaba incercati sa ne etichetati pe noi drept rusofili si straini de neamul romanesc, atat timp cat dvs. singur v-ati declarat un ovrei comunist (mandru ca ati fost activist al unui partid de sorginte sovietica).

Ciu Huhu 16-10-2011 - 09:51

Ba, noi spunem doar niste adevaruri evidente, despre voi, e vina voastra ca sinteti necinstiti, nu a celor ce spun adevaruri despre voi!

noni 15-10-2011 - 05:50

Radulescu
Felicitari, domnule. Aveti dreptate in tot ce spuneti.

BULA 15-10-2011 - 09:10

Ma facusi curios si citii prostiile scrise de Radulescu. Timp pierdut.

Radulescu 15-10-2011 - 13:36

Bine ales pseodonimul Bula,altceva nu sunteti,poate chiar tot un gunoi dupa cum postati si va solidarizati cu fecalele de mai sus.

BULA 15-10-2011 - 14:15

Ai vocabular de NKVD-ist din anii ’50. Cati oameni ai impuscat pana acum ?

Ciu Huhu 15-10-2011 - 14:41

Vor sa puna semiluna-n loc de cruce pe steagul elvetian?

neacsum 15-10-2011 - 21:47

Este posibil ca aceasta diversiune sa fie un raspuns la … ” nesimtirea francului elvetian ” care si-a cam batut joc de moneda Statelor Unite ale Europei. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Ciu Huhu 16-10-2011 - 04:46

Corect!

Plus 17-10-2011 - 08:35

Nu e cruce, e plus „+”.

De la plusvaloarea camatariei elvetiene.
Motiv pentru care nici musulmanii n-ar trebui sa ceara o schimbare a statu-quo,
ca doar profita si ei,nu-i asa?

Adrian M 17-10-2011 - 09:46

[…] si pazeste mostenirea Ta de vrajmasii cei vazuti si de cei nevazuti, de venirea altor neamuri asupra noastra, de neputinte si de foamete, de toate scârbele si ranile cele aducatoare de moarte, si din chinurile cele viitoare scoate-ne pe toti, care cântam Tie: Aliluia!

este un acastist ortodox
va deranjaza ortodoxia tare nu?
pe unii…

dan_t 17-10-2011 - 23:12

Nu va suparati, dar asta e pretul pe care il platim pentru ca am acceptat infiintarea unui stat musulman in inima europei (sunt mandru in fiecare zi ca Romania se incapataneaza sa recunoasca aceasta anomalie). Si parca mai era ceva … A, da ! Lipsa de cojones. Pentru cunoscatori – fostul prim ministru al Australiei… Asa ceva ne-ar trebui si noua, in Europa. Pentru conformitate :
http://dancingredfeather.hubpages.com/hub/AUSTRALIAN-PRIME-MINISTER-TELL-MUSLIMSTAKE-IT-OR-LEAVE

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult