Acasa InternationalExterne Elveţia pregateşte primul „district roşu” pentru prostituate

Elveţia pregateşte primul „district roşu” pentru prostituate

scris de A.P.
6 afisari

Prostituatele din Zurich ar putea fi relocate în primul district roşu din ţară, situat într-o zonă industrială de la marginea oraşului, până la începutul anului viitor.

Prostituate

foto: raoulpop.com

Conceptul, importat din Germania, presupune faptul că bărbaţii conduc printr-o zonă special amenajată unde se află prostituatele, îşi aleg una şi merg împreună cu ea într-una din cele 10 ‘cutii ale sexului’, protejate de ziduri care păstrează intimitatea şi de o alarmă pentru siguranţă.

Crearea districtului roşu face parte dintr-un plan de revizuire a condiţiilor în care se practică prostituţia în Zurich. Acesta prevede reducerea numărului de zone unde prostituatele pot lucra legal, între orele 11.00 şi 03.00, şi introducerea unor interviuri la poliţie pentru imigrantele care speră să obţină permise de lucru pentru a lucra ca prostituate în oraş.

Prin comparaţie cu drogurile, care rămân ilegale în Elveţia, prostituţia este legală şi a fost reglementată începând cu 1942. Potrivit legilor elveţiene, bărbaţii şi femeile pot lucra în industria sexului atâta timp cât se consideră că fac acest lucru din proprie voinţă. Spre deosebire de prostituţie, traficul, forţarea persoanelor să se prostitueze şi majoritatea formelor de proxenetism sunt ilegale.

Deschiderea frontierelor Elveţiei pentru muncitorii străini a atras în ţară mai multe lucrătoare în industria sexului, forţând o regândire radicală a unora dintre cele mai liberale legi din Europa privind prostituţia, scrie Belfast Telegraph. Citat de Agerpres.

Potrivit unor estimări, pe străzile Zurich-ului ar exista pană la 5.000 de persoane care practică prostituţia. De asemenea, Claudia Nielsen, consilier municipal pe probleme de sănătate şi mediu, susţine că, datele strânse indică că 229 de femei au aplicat între lunile ianuarie şi aprilie ale acestui an pentru a lucra ca prostituate, în creştere, de la 153 în aceeaşi perioadă a anului trecut.

2 comentarii

Parpangh(El) ei , Ce Zona Industriala P R O S P E R A 02-08-2011 - 12:51

…iDEEA de Milioane, Reveriment T o t a l, investitie minima profit maxim, curat E L D O R A D O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dE Placeri ,nici nu amintesc! D ar T AX A T A kurwia, nu ca acum cu ceea de sorginte POLITYKA!

Ciu Huhu 02-08-2011 - 13:38

Foarte bine fac, si Romania ar trebui sa faca la fel.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult