Acasa InternationalExterne Emiratele Arabe Unite – centru financiar internaţional

Emiratele Arabe Unite – centru financiar internaţional

scris de Ion Petrescu
3 afisari
Excelenţa Sa, Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite, Yacoub Yousef Al Hosani a oferit o recepţie, cu prilejul Zilei Naţionale a ţării sale. Una pe măsura standardului de viaţă asigurat azi locuitorilor din E.A.U. – stat cu o dezvoltare economică accelerată.

Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite, Yacoub Yousef Al Hosani alături de editorialistul publicaţiei noastre şi însoţitorii săi

Practic, în momentul de faţă, Emiratele Arabe Unite au devenit un solid centru financiar şi comercial internaţional, rod şi al unei politici externe echilibrate, cu parteneri zonali sau de pe alte continente.

În mod surprinzător, la acest eveniment a fost proiectat un videoclip ce vizualizează, într-o manieră ofensivă, tipic occidentală, convingătoare, reuşitele înregistrate în Emiratele Arabe Unite în infrastructură, dezvoltare socială şi valorificare inteligentă a resurselor umane.
Spre deosebire de alte evenimente similare, de data asta a fost prezent şi colonelul Roderick E. Dorsey, ataşatul militar american la Bucureşti, semn al importanţei pe care Statele Unite o acordă parteneriatului cu Emiratele Arabe Unite, în contextul crizei prelungite din Golful Persic.
Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite, Yacoub Yousef Al Hosani a fost felicitat, cu prilejul sărbătorii naţionale şi în numele Asociaţiei George C. Marshall-România şi a fost de acord cu acordarea unui viitor interviu, pentru ZIUAVECHE.RO, focalizat pe interesul ţării noastre faţă de dezvoltarea relaţiilor cu statele din regiunea Golfului Persic.

2 comentarii

tomi 04-12-2012 - 14:26

Si mai sint imbecili care insinueaza ca evreii ar invirtii finantele mondiale. Dupa ultimele informatii din „Urzica” in Saudia nu traiesc evrei. De unde ma-sa au ajuns astia sa fie stapini pe banii mondiali, iar noi sintem tavaliti ca sintem stapinii lumii. Huoo, jos cu dezinformatorul, precis urbos, digital si ereticul vor protesta vehement, vai de capul sarmanului redactor.Singurul care nu mai protesteaza este Huhu Ciu, el cere mai nou socurile de curent la ospiciul din Jimbolia ca s-a obisnuit asa de bine cu ele de prefera in loc de cafea un minut de socuri electrice.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult