Sute de mii de francezi au protestat împotriva căsătoriei gay | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Europa se trezeşte. Sute de mii de francezi au protestat împotriva căsătoriei gay VIDEO

Europa se trezeşte. Sute de mii de francezi au protestat împotriva căsătoriei gay VIDEO

scris de M.A.B.
6 afisari

Europa se trezeşte. Sute de mii de francezi au protestat împotriva “căsătoriei” gay. Manifestaţia de duminică, de la Paris, a reunit între 300.000 de persoane, potrivit poliţiei, şi 1.400.000, potrivit organizatorilor, relatează AFP.

Europa se trezeşte. Sute de mii de francezi au protestat împotriva căsătoriei gay

Europa se trezeşte. Sute de mii de francezi au protestat împotriva căsătoriei gay (foto: rt.com)

“Noi suntem 1,4 milioane”, au afirmat organizatorii pe Twitter. “Cel puţin 1.400.000 de manifestanţi formează Marea Armată a francezilor ridicată împotriva proiectului de lege” care îi vizează pe homosexuali, au declarat ei într-un comunicat. Ei afirmaseră în cursul manifestaţiei lor precedente din 13 ianuarie că au adunat un milion de persoane, faţă de estimarea poliţiei de 340.000, aminteşte AFP, citată de Moldpres.

Prefectura poliţiei din Paris, care anunţase o primă estimare de 300.000 de participanţi, a precizat că “cifrele definitive vor fi comunicate după vizionarea tuturor filmărilor manifestaţiei”.

Manifestaţia a fost marcată duminică de mai multe incidente. Jandarmii mobili au lansat gaze lacrimogene în mai multe rânduri împotriva manifestanţilor care, potrivit prefecturii, încercau “să forţeze un baraj pentru a ajunge pe Champs Elysees”.

8 comentarii

briel 25-03-2013 - 14:54

Poponarii si vaginistele au deja dreptul la uniune (casatorie) civila, dar ei vor … IN BISERICA. Vor sa forteze Biserica sa-i uneasca in fata lui Dumnezeu.

Hai s-o vad si pe asta ! Ar fi primul 6 din cei trei.

urbos 25-03-2013 - 15:19

Biserica are propriile reguli, cum ar putea s-o forteze? Iar daca Biserica o sa accepte, ca sa-si mai traga niste enoriasi, e iarasi problema ei.

urbos 25-03-2013 - 15:03

Imbecilitatea pleaca de la o intelegere primitiva a lucrurilor, unde casatoria civila se amesteca cu cea religioasa. Casatoria civila fiind doar un simplu contract, nu ar trebui sa intereseze tertii, pot sa se casatoreasca si in grup, singura conditie e sa fie toti de acord, de buna voie si nesiliti de nimeni.

briel 25-03-2013 - 15:15
- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-03-2013 - 16:12

…aka-kaTurboase :
Publica si tu , CONTRACTUL CIVIL cu GRIVEI !
De bunavoie si nesilit de nimee ‘ma !

jery 25-03-2013 - 17:11

sa sio bage unde vor da in privat

Tache 25-03-2013 - 17:33

Euronews vorbeste de cateva zeci de mii de manifestanti. Doar cateva zeci de mii……. Mi-am adus aminte de Ceausescu, care spunea, ”presa occidentala minte, tovarasi”.

Distrugerea societatii este ceva progresist. Acum, profesorii vor fi obligati sa predea la scoala, copiilor de 7-8 ani, despre toate formele legale de mariaj, deci, vor fi obligati sa predea la clase despre homosexualitate.

Deja, in cercurile progresiste, ”luminate”, se spune ca homosexualitatea reprezinta normalitatea, iar heterosexualitatea este o perversiune sexuala.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult