Acasa InternationalExterne Evadare ca-n filme: 19 jihadişti au evadat, gardieni dormeau

Evadare ca-n filme: 19 jihadişti au evadat, gardieni dormeau

scris de Marius Bâtcă
9 afisari

Nouăsprezece jihadişti, închişi la închisoarea Tasfirat din Kirkuk, în nordul Irakului, au evadat, vineri, după ce i-au adormit pe gardieni cu somnifere puse în nişte curmale, potrivit unui oficial al serviciilor de securitate din orasul iarakian.

somnifere

Evadare cu somnifere

„Nouăsprezece deţinuţi care fac parte din Al-Qaida şi din (gruparea jihadistă) Ansar al-Sunna au reuşit să evadeze la 3.30 (2.30, ora României) din închisoarea Tasfirat, prin reţeaua de aerisire, după ce i-au adormit pe gardieni şi alţi deţinuţi cu ajutorul unor curmale umplute cu somnifere„, a declarat oficialul, informează Mediafax, care citează AFP.

Oficialul a precizat că printre evadaţi figurază doi condamnaţi la moarte. Închisoarea Tasfirat se află în centrul oraşului Kirkuk. Forţele de ordine au instalat filtre de securitate în tot oraşul pentru căutarea evadaţilor.

3 comentarii

digital 23-03-2012 - 22:16

ăștia evadații,sigur îl vor căuta pe ”ofițerul-securist” – tomi,cel prost,care și-a ratat cariera în România și a devenit rat-at în Iudeea!

un crestin 24-03-2012 - 03:10

De cand puscariasii hranesc gardienii cu curmale? Ce fel de relatii sunt intre gardieni si criminali? Isi baga in gura unii la altii ?

प्रिंस Parpanghel Carpathians 24-03-2012 - 04:17

Ce te mira asa de tare, asa este in lumea a 3 -a, dar ia un exemplu mai la indemana si vezi sinapsele intre dl Antenescu (porumbacu de sus) si excrementul urbosde jos !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult