Acasa InternationalExterne Explozia unui autobuz a generat panică la Londra (video)

Explozia unui autobuz a generat panică la Londra (video)

scris de D.P.
4 afisari

O explozie programată a unui autobuz de transport public, produsă duminică pe un pod din Londra în cadrul filmărilor pentru producţia „The Foreigner”, cu Jackie Chan, a stârnit panică şi o serie de critici, informează CNN.

explozie londra autobuzUn autobuz supraetajat specific transportului în comun londonez a explodat duminică pe Podul Lambeth, deasupra Râului Tamisa, în centrul Londrei.

Numeroşi trecători, inclusiv mulţi turişti, s-au speriat, crezând câteva minute că a fost un atac terorist de genul celor din iulie 2005, soldate cu 56 de morţi.

După câteva minute, pe reţelele de socializare online au început să circule informaţii despre originea exploziei.

„V-aţi speriat de explozia autobuzului pe Podul Lambeth? A fost doar pentru un film”, a transmis prin Twitter Nigel Huddelston, un politician local.

Explozia a fost provocată în mod programat, pentru o scenă din filmul „The Foreigner”, care îl are ca protagonist pe Jackie Chan.

Se pare că autorităţile înştiinţaseră locuitorii din acea zonă a Londrei că astăzi va avea loc o explozie controlată, pentru o filmare, însă notificările fuseseră trimise prin poştă, fără a fi mediatizate.

„Data viitoare când mai aruncaţi în aer în autobuz pe Podul Lambeth poate ne spuneţi şi nouă, ca să nu se sperie copiii în parcuri”, a declarat o localnică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS