Acasa InternationalExterne Update: Explozie intr-o mina din SUA: cel putin 25 de morti

Update: Explozie intr-o mina din SUA: cel putin 25 de morti

scris de Ziua Veche
3 afisari

. UPDATE 11.43: Noul bilant oficial este de 25 de morti, anunta agentiile de presa internationale.

Cel putin sapte persoane au murit si mai multe au fost ranite luni, dupa o explozie la o mina de carbune din statul american West Virginia, transmite Mediafax. Explozia a avut loc la sfarsitul dupa-amiezii, la un centru apartinand companiei miniere Massey Energy’s Performance Coal Co., la aproximativ 48 de kilometri sud de orasul Charleston, capitala statului.


„A avut loc o explozie, am avut opt opt decese confirmate, sunt si mai multi raniti – aproximativ 20 -, si 21 pana la 23 de persoane inca sub pamant”, a declarat o purtatoare de cuvant a serviciilor de urgenta din comitatul Raleigh. „Nu stiu daca sunt blocate sau daca sunt doar date disparute. Nu reusesc sa le localizeze”, a adaugat ea. Purtatoarea de cuvant a revenit apoi asupra declaratiilor sale, precizand ca, in urma discutiilor pe care le-a avut cu echipele de salvare aflate la fata locului, este posibil ca bilantul sa nu depaseasca de fapt sapte morti.
Potrivit biroului responsabil cu securitatea minelor din cadrul Departamentului american al Muncii, accidentele din minele de carbune s-au soldat, in toata tara, cu 18 morti in 2009, 30 in 2008, 34 in 2007 si 47 in 2006.

0 comentariu

Ciufu Vladimir 30-03-2010 - 12:36

Ma bucur sa te stiu puternic, iar incetarea grevei, ma bucura pentru ca te vrem sanatos. Sa te refaci deplin si cat mai curand, tu lumina a telului nostru.
Multumim Domnului si-L rugam sa te ajute. In tine sta speranta celor ce dreptate nu li s-a facut de decenii. Poate unii te-or invidia ca ai putut, eu ma inclin in fata sacrificiului si pueterii tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS