Acasa InternationalExterne Explozie la un restaurant din Sofia. 11 persoane rănite

Explozie la un restaurant din Sofia. 11 persoane rănite

scris de M.I.
7 afisari

Cel puţin patru cetăţeni străini au fost răniţi în explozia produsă duminică seara la un restaurant chinezesc din centrul capitalei bulgare Sofia.

foto novinite.com

Doi dintre răniţi sunt cetăţeni spanioli, un bărbat şi o tânără, care treceau prin apropiere în momentul exploziei. Un altul este un bărbat cu nume turc, care a fost spitalizat, iar cea de-a patra persoană este o femeie cu cetăţenie chineză, angajată a restaurantului, care a fost spitalizată cu răni semnificative, relatează site-ul Novinite.com.

Restul personalului restaurantului a suferit răni uşoare. În total, 11 persoane au fost rănite în explozie, dintre care una se află în stare critică după ce a suferit răni la cap. Cauza exploziei este cel mai probabil o butelie de gaz, potrivit pompierilor.

„Vom putea să reconstituim ce s-a întâmplat luni dimineaţă, când echipele vor termina inspectarea zonei”, a declarat comisarul Nikolai Nikolov pentru postul naţional de radio bulgar. El a declarat că pompierii au recuperat 14 butelii de gaz de la restaurant.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult