Acasa InternationalExterne UPDATE – Explozie violentă la Ankara, soldată cu zeci de morți și răniți (video)

UPDATE – Explozie violentă la Ankara, soldată cu zeci de morți și răniți (video)

scris de Șt. C
9 afisari

UPDATE – O explozie puternică, provocată cel mai probabil de un vehicul-capcană, a avut loc miercuri seară în capitala Turciei, Ankara, în apropierea unei baze militare. Cel puţin 28 persoane au murit, iar alte 61 au fost rănite în atentat, anunţă surse citate de ziarul Hurriyet.

UPDATE – Bilanțul atentatului cu mașină-capcană care a vizat miercuri vehicule militare în centrul capitalei turce a ajuns la cel puțin 18 morți și 45 de răniți, a anunțat biroul guvernatorului Ankarei, Mehmet Ali Kiliçlar, transmite AFP.
Premierul turc Ahmet Davutoglu și-a anulat vizita la Bruxelles după explozia de la Ankara

Armata confirmă că explozia de la Ankara a vizat vehicule cu militari

‘Potrivit ultimelor informații, atacul terorist a dus la moartea a 18 persoane și rănirea altor 45’, a indicat biroul guvernatorului Ankarei, într-un comunicat publicat pe website-ul său.

O explozie violentă s-a produs miercuri seară, la trecerea unui vehicul militar, nu departe de sediul Statului Major al armatei turce de la Ankara, incident soldat cu cinci morți și zece răniți, potrivit Reuters și AFP, care citează canalele de televiziune locale.

explozie ankaraAFP a relatat că este vorba despre un atac cu mașină-capcană.
Mai multe ambulanțe au fost trimise la locul deflagrației, unde un autobuz era cuprins de flăcări, conform canalului de televiziune CNN Turk, citat de DPA. Biroul premierului turc a declarat că poliția investighează incidentul.
Potrivit postului CNN Türk, atentatul a avut loc în centrul capitalei Turciei, în apropierea unei baze militare.

Surse citate de agenţia de ştiri Dogan afirmă că explozia a vizat un vehicul militar de transport.

„Încercăm să aflăm detalii despre cauzele exploziei”, a declarat premierul Turciei, Ahmet Davutoglu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult