Acasa InternationalExterne Extrema dreaptă din Franţa, afacere de familie

Extrema dreaptă din Franţa, afacere de familie

scris de B.C.R
4 afisari

Marine Le Pen a fost aleasă oficial duminică în fruntea Frontului Naţional, partidul de extremă dreapta din Franţa, succedându-i în această funcţie tatălui său, Jean-Marie Le Pen, şi devenind astfel candidatul de facto al formaţiunii politice pentru alegerile prezidenţiale din 2012, informează AFP,citată de Agerpres.

Marine Le Pen, în vârstă de 42 de ani, a câştigat consultările interne din partid cu 67,65% din voturi contra celor 32,35% din voturi acordate rivalului său Bruno Gollnisch, consultări organizate în cadrul congresului desfăşurat la Tours, în centrul Franţei.

Astfel, după ce fusese timp de 40 de ani lider al Frontului Popular francez, Jean-Marie Le Pen, în vârstă de 82 de ani, transmite stindardul fiicei sale, care devine candidată a partidului pentru alegerile prezidenţiale din primăvara lui 2012. Potrivit ultimelor sondaje de opinie, Marine Le Pen ar obţine până la 18% din voturi în primul tur al prezidenţialelor.

2 comentarii

CODUL X 16-01-2011 - 16:30

Si preia si conducerea Partidului Roman Corneliov Vadimir Tudorov si au grija SI de cainii vagabonzi si pisici bete.

filmi 16-01-2011 - 20:48

Da’ guvernarea Romaniei nu e afacere de familie? Si care sef de stat in Europa mai are fiica in parlamentul european?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult