Acasa InternationalExterne Fâșia Gaza. Armata israeliană continuă. Ce zice Hamas

Fâșia Gaza. Armata israeliană continuă. Ce zice Hamas

scris de A.H.
5 afisari

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a afirmat sâmbătă că armata israeliană își va continua operațiunile împotriva mișcării islamiste palestiniene Hamas în Fâșia Gaza „atât timp cât este necesar” și cu „întreaga forță de care este nevoie”.

Benjamin Netanyahu

Israel: Benjamin Netanyahu

„Am promis de la început revenirea la calm pentru cetățenii Israelului și vom continua să acționăm până vom atinge acest obiectiv. Va dura atât timp cât este necesar și vom folosi întreaga forță de care este nevoie”, a declarat Benjamin Netanyahu la Tel Aviv, în fața reprezentanților presei.

Hamas va continua lupta împotriva Israelului în Fâșia Gaza până când „obiectivele sale vor fi atinse”, a declarat agenției France Presse un purtător de cuvânt al mișcării islamiste din enclava palestiniană, Fawzi Barhum.

„Vom continua rezistența noastră până când obiectivele noastre vor fi atinse. Netanyahu vrea în mod fals să revendice o victorie a guvernului și armatei sale”, a avertizat Fawzi Barhum, care a făcut această declarație după anunțul premierului israelian privind continuarea operațiunilor militare „atât timp cât este necesar”.

26 comentarii

BULA 03-08-2014 - 11:01

De crimele facute de evrei nu se iau occidentalii. Sunt „crime necesare”, cum clampanea recent un ideolog de-al lor intr-un articol publicat in Ziua Veche.

Dar in primul rand sunt de vina arabetii, ca sunt cretini din fire si dau cu prastia peste gardul evreilor, ca sa le dea evreilor motive sa casune pe ei cu bombe de mare putere. Ma minunez de cat de tampiti sunt arabetii, de nu isi dau seama ca extremistii din randul lor sunt racolati de MOSAD si pusi sa faca prostii ca sa dea Israelului un pretext de atac masiv, sa reseteze economiile din tarile arabe vecine pe zeci de ani, sa distruga bunuri materiale (poduri, porturi, instalatii, cladiri, etc) de zeci de miliarde de dolari.

calif la gilistique 03-08-2014 - 14:03

Dar in primul rand sunt de vina arabetii ———> bai, dar tu esti ca si pe jumatate pro-Israel dupa cate vad eu.

Acum am inteles care-i faza cu Ionii pozitivi si negativi…
Ionii pozitivi sunt cei care dau de baut de ziua lor, iar cei negativi sunt cei care nu dau de baut…

BULA 03-08-2014 - 11:10

“Vom continua rezistența noastră până când obiectivele noastre vor fi atinse…”

Este halucinant ce spune arabetele asta. Ce obtin in felul asta, legitimand actiunile Israelului ? Cu ce ii ataca ei pe israelieni, cu uluci rupte din gard si cu pietre ? Care e raportul dintre daunele (vieti pierdute si distrugeri materiale) produse de ambele parti ?
Eu sunt 100% convins ca liderii miscarilor extremiste arabesti sunt cumparati de evrei si actioneaza in interesul Israelului. E clar ca arabetii au IQ scazut si sunt usor de manip.ulat.

UnUL 03-08-2014 - 13:31

Ce zice Hamas? Tâmpenii și lăudăroșenii, ca de obicei.

Ereticul 03-08-2014 - 13:54

Discutabil. Mai ales daca tinem cont de faptul ca ovreii au inceput retragerea terestra. (cf. EVZ)

UnUL 03-08-2014 - 14:51

Mda, după ce i-au tocat mărunt și le-au distrus toate tunelurile.
De fapt în locul lor nici nu intram cu trupe: le spuneam civililor palestinieni să plece unde văd cu ochii și curățam toată Gaza cu 2-3 bombițe, adică o transformam în deșert.

Ionel 03-08-2014 - 15:36

Zona aia bombardata de armata israeliana e plina de situri arheologice la adancime si gandestete ca o singura bomba din asta face pulbere dovezi de la inceputul crestinismului din partea unor sionisti fanatici. La asta se mai adauga si devastarile facute de analfabetii aia palestinieni(islamisti fanatici) care de abia asteapta sa distruga relicve si situri crestine. Razboiul asta afecteaza mai ales pe crestini si nu doar pe sionisti si islamisti.

tomi 03-08-2014 - 20:51

Ma dar tu sti sa mai si gandesti uneori. Ma Ionele m-ai dat gata. Distrugerile sant mari dar te doare daca relicve si dovezi de mii de ani dispar. Dar ca sa-ti completez informatiile vreau sa-ti dau o dovada a distrugerii voite si calculate. Cred ca sti ca marea moschee din Jerusalim este construita pe ruinele fostului templu a lui David arsa de romani acum 2000 de ani. Avand tutela maxima pe muntele templului cum se numeste locul, arabii au inceput cu zeci de ani in urma lucrari de”consolidare „al moscheii. De fapt scoteau zeci de camioane de pamant si pietre de sub moschee, pana s-au prins israelienii despre ce renovari este vorba, sub moschee se gaseau relicve imense, dovezi ale iudaismului si crestinismului pe care arabetii le scoteau cu camioanele, le distrugeau si le auncau in locuri ascunse spre a distruge dovezile iudaismului si crestinismului care erau cu sute si mii de ani mai vechi ca primele urme arabe ce invadasera Orientul Mijlociu prin anii 600-800, e.n.

tomi 03-08-2014 - 22:28

Tirica amice nu asa, tu esti prea bland cu acesti legionari nervofascisti si lingatori de cur diareeic de arabeti. Nu are importanta ca ar fi teroristi pentru ei sant buni ca le vin dolarii pentru postari antisemite. Tirica hai sa vezi, aceste bestii ciumate sant foarte incantati daca le pomenesti ca le phuti crucea mammiilor fiecaruia in parte spre a respecta democratia. Asa deci luam pe urbos, digital, ereticul, salut, tache, cioxe si unul cate unul vor fi invitati sa suga puroiul din craniul massii din groapa, sti acesta este un joc care le place in mod deosebit si l- au invatat foarte bine. Apoi le phutem fiecaruia crucea mortilor in semn de respect si prietenie. Acum Tirica sa vezi banda dementa de bestii legionare cum vor incepe sa ma aplaude, nu ai tu idee cat de mult ma respecta vitele.

Ionel 03-08-2014 - 22:38

@tomi: Templu ala a fost confiscat de romani(prada de razboi) si cum noi suntem urmasii romanilor nu vad care e treaba dumitale pe acolo. Si daca te referi la actiunile Mosadului vezi ca alea incep sa devina subiect de bancuri ca nu erau de indeajuns esecurile si succesurile din Kenia si intampinarea cu artificii in Gaza pentru comandourile Thasalului.

Tache 04-08-2014 - 03:18

@ Ionel

Canaanitii erau DACI ! Majoritatea atrocitatilor descrise in Vechiul Testament sunt impotriva Dacilor, care pop.ulau acele teritorii…. Dacii au avut extindere pana in Iranul de astazi !

Ereticul 03-08-2014 - 16:11

@ UnUL: inteleg ca n-o sa fiti surprins, mirat sau revoltat atunci cand una din tarile arabe sau Iranul o sa lanseze cateva „bombite” care sa transforme statul terorist israel in desert radioactiv.

UnUL 03-08-2014 - 17:47

N-au nicio șansă, Israelul are dotările necesare pentru a contracara astfel de atacuri.
P.S. Chestia cu „statul terorist” e mai mult decât discutabilă.

Paul din Ohio 04-08-2014 - 13:36
calif la gilistique 03-08-2014 - 13:57

Era o vreme in tara asta cand …… COMENTARIILE NU ERAU INCHISE DIN PRIMA LA UN ARTICOL DESPRE KKTU INFERNAL RUSIA

Era o vreme în ţara asta când …….. dacă vedeai pe cineva pe stradă între 8 şi 16, te gândeai că este în concediu, libere, sau e bolnav săracu om şi merge la doctor.

Era o vreme în ţara asta când dacă ajungeai la spital cu cineva şi trebuia operat, îţi era frică să vii cu o floare la asistente sau cu o cafea sau o sticlă de whisky la doctor, şi le mascai neîndemânatic –ca toată lumea – în ziar, sub haină convins că nu ştie nimeni ce e umflătura aia, de la piept. Când te întorceai fericit că nu te-a prins nimeni şi te întâlneai cu altul umflat în piept te uitai superior şi zeflemitor la el gândind „ia uite şi la fraierul ăla, merge cu sticla ascunsă la piept are impresia că eu nu ştiu că o duce lu dom doctor. !”

Era o vreme în ţara asta când la şcoală, copii mergeau în uniformă şi cum vedeai unul pe stradă în timpul orelor ştiai că „este unul din ăia de chiulesc sau nu le place şcoala” şi te uitai atent la el să vezi dacă nu e cumva copilul vreunui coleg de fabrică. Şi ce bătaie lua acasă dacă afla tacso că a chiulit.

Era o vreme în ţara asta când băieţi deştepţi erau consideraţi cei care ştiau carte, dar să o citească, nu să o joace, făceau o facultate şi terminau primii. La ei se uita lumea cu admiraţie: „ăsta e a lu Ilie de la sculărie. A termenat primu facultatea, l-au luat ăia la Bucureşti. Eheeeeeeeeeeee, o să ajungă mare, e dăştept”

Era o vreme în ţara asta când veneai de la serviciu, băgai repede o ciorbă caldă în tine şi ieşeai în faţa blocului „la una mică cu băieţii”. Una mică putea fi o minge, o ţâgară, o tablă, o bere, o şuetă, după priceperile fiecăruia, dar nu era unu să nu facă „una mică” cu prietenii.

Da, cam asa! Dar cea mai grava e cu Rusia.

Tache 04-08-2014 - 04:23

Romanii sunt MANIACII cenzurii !!! Nu vor ca aproapele lor sa inteleaga pe ce lume traieste !!! Sunt AGENTII PROSTIEI SI INDOBITOCIRII !!!

Paul din Ohio 04-08-2014 - 04:32

Mai Tache,
Pe tine nici macar Ionel nu te crede. Pentru cine vorbesti tu mai baiatule? Tu nu intelegi ca s-a terminat cu voi?

Tache 04-08-2014 - 04:41

Pedofilule condamnat !!!

Tache 04-08-2014 - 04:38

Rusine Romaniei si rusine Israelului, puterea suverana !!! Asa ati inteles voi sa reactionati la Song Hongbing ???

Tache 04-08-2014 - 06:12

Imi voi duce MISIUNEA pana la capat !!!

Nu mi-e frica de Americani sau toate alea…………

Avertisment Tuturor dusmanilor…..

http://www.youtube.com/watch?v=uZ91KDaW7kc

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult