Acasa InternationalExterne Fâşia Gaza: Două rachete lansate spre Israel

Fâşia Gaza: Două rachete lansate spre Israel

scris de A.B.
6 afisari

În cea de a treia zi a unui armistiţiu decretat de către combatanţii din teritoriul palestinian, două rachete au fost trase marţi din Fâşia Gaza asupra sudului Israelului, fără a provoca însă victime sau distrugeri materiale. 

gaza

foto: epochtimes-romania.com

„Cele două rachete au fost doborâte de către sistemul anti-rachetă Iron Dome”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene. „Din informaţiile noastre, nu există victime sau distrugeri”, a menţionat la rândul său purtătorul de cuvânt al poliţiei, Micky Rosenfeld. Potrivit unui anunţ al armatei israeliene cele două proiectile se adaugă la cele cinci rachete lansate asupra Israelului din sudul Fâşiei Gaza, din momentul în care Hamas, care controlează teritoriul palestinian, a declarat acest armistiţiu, intrat în vigoare de sâmbătă. Duminică, premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat că armata a răspuns în forţă la zecile de rachete lansate săptămâna trecută, din Gaza, dar că, în cazul în care vor exista noi atacuri, răspunsul armatei israeliene va fi şi mai dur.

12 comentarii

Timotei 27-06-2012 - 11:02

Aceste rachete au fost trase in semn de pace, plus ca a fost onomastica lui Nastase, deci sa nu interpretam rauvoitor.

urbos 27-06-2012 - 15:26

Rachetele au cazut in capul unei babe senile care tocmai scria in jurnalul ei inceput alaltaieri, cum a supravietuit ea in camera de gazare. Saraca babornita spera sa ia si ea niste despagubiri pe chestia asta, ca i se terminasera si ultimle provizii. Saraca hoasca, izdraielu e in doliu, iar ziarele deplang soarta trista a acestei nefericite si a poporului evreu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-06-2012 - 23:34

…comentariu IMBECIL marca urbos/sobru membru PNL !

tomi 28-06-2012 - 00:07

Prietene Carpathi,mi-ai zis noutati,nu stiam ca hoitul urbos-sobru este membru P-U-L-E-L-E. Asta-i un partid nou?

tomi 29-06-2012 - 00:09

Urbos-sobru colonelu,- prietene urbos,am placerea sa te trimit urgent in cu-rul ma-tii si nu uita inainte sa-i tagi o vo-ma acra in poale.Daca nu-i de acord am sa-i trimit ciinele meu s-o linga acolo unde nu s-a mai spalat de doi ani incoace.Si ca sa nu uiti vin sa-ti amintesc ca pina in august este in total doiar o luna si ca noutate vin sa-ti amintesc un amanunt ca prietenul Carphati,are si el niste treburi prin Romania intimplator tot in august,ma mir ca a uitat sa-ti spuna.
cu respecte tomi

Morkova Vesela 29-06-2012 - 00:19

urbos nu este decat un partz

tomi 29-06-2012 - 00:53

Daca bine observi este un mister lipsa stimatului urbos un las si magar ce se teme si de umbra lui,cind este contracarat cum trebuie se duce in fundul gradinii se ascunde in tufa de urzici si ia o cutie de diazepam sa se linisteasca.La palme bune nu mai are replici jegul dreacului,si nu fac altceva decit sa-i contrez jignirile.Cred ca azi nu scapa fara internare la urgente,o fi facut tensiune tataia si-i plezni vreo vena.
tomi

tomi 28-06-2012 - 00:04

La ora actuala hoiturile de palestinini fratii lui urbos,digital si ciu huhu pot sa-si bage-n c-u-r rachetele ce nu prea mai au cum sa treaca de scutul antiracheta fabricatie si patent israelian al firmelor de industrie militara RAFAEL si ELBIT.
Israelul este primul stat din lume care a dezvoltat acest sistem de depistare si distrugere rapida a rachetelor lansate de la mica distanta care sistemele radar conventionale nu sint capabile sa de sesizeze in timp util.Cu aceeasi ocazie ciumetii ne-au facut un bine cu reclama sistemului antirachete israeliene ce au adus comenzi pe urmatorii zece ani firmelor israeliene.S-a trecut la productie in trei schimburi cu un efectiv de 15000 de muncitori,reclama aducindu-ne un mic venit de cam 6 miliarde de dolari.
cu stima tomi

Paul din Ohio 28-06-2012 - 02:50

Wishful thinking, tomi. Ia citeste tu:
http://www.globes.co.il/serveen/globes/docview.asp?did=1000663807&fid=1725
P.S. Sa stii ca e o regula elementara: daca minti odata nu te mai crede nimeni. Si sa stii ca „wishful thinking” pentru persoane cu orizontul tau (destul de redus), este de cele mai multe ori o minciuna gogonata.

tomi 29-06-2012 - 00:07

Paul din Cracanestii de Padure esti un prost si nu cunosti regulile jocului, asa ca stai acasa si sapa.In ceea ce priveste inteligenta nu ma contrazic cu tine,ca spalator de vase in birtul satului tau cred ca trebuie sa fi foc de destept.
cu stima si respect tomi

Paul din Ohio 29-06-2012 - 00:58

Mai tomi, „Regulile jocului” includ o cerinta elementara: Sa nu minti! Problema ta este ca minti INCONTINUU. De aceea NIMENI nu mai ia in consideratie diareea ta verbala.

tomi 29-06-2012 - 01:17

Sint singurul de aici care nu minte,sint singurul care postez cu numele meu real,si crede-ma ca imi scriam tot numele daca aveam posibilitatea, cu regrete,ca urmare a locului unde lucrez nu pot sa va salut cu tot numele,si nici alte aspecte personale ce nu tin de nasul vostru,singurul lucru si acesta l-am zis demult sint inginer mecanic proiectant intr-o institutie din Israel si atita va ajunge.Cunosc prea bine trucurile cu trasul de limba, la mine nu tine,asa cum am zis dupa facultate am fost ofiter activ in Tirgoviste cam cinci ani,dupa care am revenit la meserie, deci cind sustii ca mint incerci in mod defectuos sa obti ceva,puisor din Cracanestii de Padure ,mai ai multe de invatat,pe astea l-am fumat demult.
cu stima tomi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult