Acasa InternationalExterne Făţărnicia comuniştilor ruşi

Făţărnicia comuniştilor ruşi

scris de M.A.
9 afisari

Participarea comuniştilor la manifestările creştine este o făţărnicie, a declarat Irina Iarovaia, adjunct al preşedintelui Comisiei parlamentare pentru legislaţia constituţională şi construcţii din Duma de Stat.

Partidul Comunist din Federatia Rusa

Deputata rusă a comentat astfel iniţiativa Partidului Comunist rus cu privire la modificările textului Imnului de stat al Federaţiei Ruse, se scrie pe site-ul partidului „Edinaia Rossia„. Comuniştii ruşi au propus excluderea din Imnul de stat al Federaţiei Ruse a anumitor noţiuni, legate de tematica religioasă, transmite Moldpres.

„În propunerile comuniştilor se poate vedea clar esenţa ideologiei lor, care nu acceptă cultura milenară a poporului nostru, strâns legată de credinţă. Toată retorica comunistă este pătrunsă de un conflict ideologic deschis. Dar, este clar că lipsa de încredere, izolarea şi slăbiciunea spirituală sunt distructive pentru ţara noastră”, a opinat Iarovaia. „După aceste iniţiative, participarea comuniştilor la sărbătorile creştine arată în mod deosebit de făţarnic. Consider aceste iniţiative ca o provocare politică ruşinoasă a fracţiunii Partidului Comunist, ofensatoare pentru marea majoritate a populaţiei din ţara noastră”, a declarat deputatul din fracţiunea partidului „Edinaia Rossia„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult