Acasa InternationalExterne Femeia de la metroul din Moscova cu capul de copil în mână (video)

Femeia de la metroul din Moscova cu capul de copil în mână (video)

scris de Z.V.
8 afisari

O staţie de metrou din Moscova a fost închisă luni, după ce o femeie îmbrăcată în negru, care ţinea capul retezat al unui copil, a început să strige „Allahu Akbar”, relatează presa din Rusia.
femeie metro moscova cu cap de om in manaO femeie a fost retinuta in Moscova, dupa ce a scos capul unui copil dintr-un rucsac atunci cand politia i-a cerut sa se legitimeze, informeaza The Telegraph.

Femeia a inceput sa strige „Allahu Akbar” dupa ce a scos capul copilului din rucsac.

Conform agentiei rusesti de stiri RBC, politia a gasit in dimineata aceasta un copil fara cap intr-un apartament ce luase foc din Moscova.

O statie de metrou a fost inchisa din cauza femeii ce ameninta ca se va arunca in aer, conform unor ziare rusesti locale.

Ministrul de interne rus a confirmat intr-o declaratie ca suspectul avea capul unui om in geanta. Pana in acest moment femeia nu a fost identificata, dar la solicitarea politiei de a-si prezenta documentele, aceasta a scos capul copilului si a amenintat ca se va detona cu ajutorul unui aparat exploziv.
Femeia şi-a făcut apariţia lângă staţia de metrou Oktyabrskoye Pole, în nord-vestul Moscovei. Trecătorii au declarat că era greu de stabilit dacă este femeie sau bărbat, pentru că era îmbrăcată complet în negru.

Anterior, luni dimineaţa, poliţiştii au găsit trupul fără cap al unui copil, în timp ce stingeau un incendiu într-un apartament din Moscova. Copilul avea trei sau patru ani, potrivit Interfax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult