Acasa InternationalExterne Fiul cel mare al liderului nord-coreean nu e de acord cu transmiterea ereditară a puterii

Fiul cel mare al liderului nord-coreean nu e de acord cu transmiterea ereditară a puterii

scris de Ziua Veche
2 afisari

Fiul cel mare al liderului nord-coreean Kim Jong-il se opune transmiterii ereditare a puterii fratelui său mai mic, potrivit unui interviu acordat postului de televiziune japonez Asahi TV.


„Personal, eu mă opun transmiterii ereditare a puterii la o a treia generaţie a familiei”, a declarat Kim Jong-Nam. „Dar cred că există anumite raţiuni interne. Iar în acest caz, cred că trebuie să acceptăm”, a nuanţat el, potrivit Mediafax.

Zilele trecute, Coreea de Nord a marcat 65 de ani de la înfiinţarea Partidului Muncitorilor, iar, cu această ocazie, a fost prezentat posibilul succesor al liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, în vârstă de 27 de ani, fiul cel mic al liderului actual.

Kim Jong-Il, care a suferit un atac cerebral în urmă cu doi ani, a fost succesorul tatălui său, Kim Il-Sung, decedat în 1994.

Întrebat în legătură cu procesul de succesiune de la Phenian, Kim Jong-Nam a declarat că „decizia probabil a fost luată de tatăl său”, subliniind că această situaţie nu îl interesează. „Dar sper că fratele meu mai tânăr va face tot posibilul pentru îmbunătăţirea vieţii nord-coreenilor. Iar eu sunt pregătit să îmi ofer ajutorul, dacă este necesar, din străinătate”, precizează Kim Jong-Nam, care a studiat în Elveţia şi locuieşte acum la Macao.

0 comentariu

alamar 22-04-2010 - 14:50

Barack Hussein Oabama , a avut o alta mare ” victorie”…impotriva americii , a aliatitilor si a pacii…

Saptamana trecuta , inamicul # 1 al americii si pacii in Lume , a dezarmat atat america in mod unilateral( reducerea numarului de ICBM, sistarea proiectelor Pentagonului de modernizare a focoaselor nucleare , a mijloacelor de lansare si eliminarea programului de doborare a ICBM urilor din aer, cu laser)..

In plus , acest individ periculos , radical si incompetent , a reusit sa dezarmeze ALIATYii americii si tari pasnice din Lume precum : Chile , Mexico , Koreea de Sud, fortandu-le sa-si trimita stock urile de plutoniu si uraniu imbogatit, spre america , sa-si sisteze cercetarile si dezvoltarea programelor nuclerare, in timp ce tari precum : China si Rusia , continua sa inarmeze si exporte , materiale si tehonolfie nucleara spre Iran , Koreea de Nord, Syria , Venezuela , Libya ,etc…care la randul lor vor pasa aceste arme , in mainile talibanilor, al qaida si a altor caini turbati..

Mai mult decat atat , acest Copil in trup de Adult , Barack Hussein Obama , a reasigurat pe disctaorii si criminalii Lumii, ca in caz ca america va fi ataca cu arme de distrugere in masa de acesti casini turbati , regimul Obama , nu va retalia cu acelasi fel de arme….

Aceats afirmatie uluitoare si sinucigase , este mizica la urechea lui Adolf Ahmedinajad, Chavez, Bashir Assad, Ghadafi , Kim Il , Osama , etc…

Astazi citim articole precum cel de mai sus , iar multe capete tuguiate si media de indobitocire in masa , se scarpina pe teste ingrijoratesi surprinse de aceste evenimente care au loc in Iran si prin alte locuri…

Cei care dezarmeaza tarile civilizate si democratice si ignora criminalii si dictatorii Lumii, mai curand sau mai tarziu , vor avea pe manile lor sangele a mii si miliuoane de vieti inocente…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult