Acasa InternationalExterne Fondul Monetar International s-a suparat pe bulgari din cauza unei farse de 1 aprilie

Fondul Monetar International s-a suparat pe bulgari din cauza unei farse de 1 aprilie

scris de Ziua Veche
106 Afisari

.Un post de radio din bulgaria a realizat un interviu cu un fals reprezentant al Fondului Monetar International, care a declarat ca euro ar trebui introdus in Bulgaria ca “moneda paralela”, alaturi de leva.

Barbatul, care s-a prezentat drept Hugh Jason, a mai adugat ca aceasta masura ar ieftini schimburile comerciale si ar reduce dobanzile, potrivit site-ului novinite.com. In replica, Tonny Lybek, adevaratul reprezentant al FMI pentru Bulgaria si Romania, a precizat ca in mod evident acest interviu reprezinta o farsa de 1 aprilie. Lybek a tinut sa sublinieze faptul ca “respectiva persoana nu este un reprezentant al Fondului, iar institutia nu apreciaza utilizarea frauduloasa a numelui sau”.

0 comentariu

Sorin 31-03-2010 - 19:24

Stiu ce este un sondaj, am si participat la realizarea unor sondaje pe cand eram student, stiu si cum pot fi manipulate rezultatele, si de aceea ma revolta cand vad un sondaj falsifica atat de grosolan.

ValVerde 01-04-2010 - 03:03

„Autorul textului, sau autoarea, C.P. — Preaîntristatul „

Eu asi face un sondaj (reprezentativ, de data asta) ca sa aflu care este procentajul populatiei Romaniei care sint de acord cu opiniile acestui Preaintristat.
Ar fi interesant sa stim cit de departe in Evul Mediu ne plasam ca tara si citi dintre conationalii nostrii inca traiesc in bezna ignorantei habotnice.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS