Acasa InternationalExterne Fortele israeliene au preluat controlul asupra navei “Rachel Corrie”

Fortele israeliene au preluat controlul asupra navei “Rachel Corrie”

scris de Ziua Veche
61 Afisari

.Forte israeliene au urcat la bordul cargoului Rachel Corrie, care se indrepta cu ajutoare spre Fasia Gaza, preluand controlul fara violente asupra navei, conform unui purtator de cuvant militar, transmite Agerpres.


„Fortele noastre au urcat la bordul vasului si au preluat controlul, fara rezistenta din partea echipajului si a pasagerilor. Totul s-a petrecut fara violente”, a declarat purtatorul de cuvant, potrivit caruia actiunea a avut loc in apele internationale. Conform armatei israeliene, cargoul cu ajutoare, inchiriat de o organizatie irlandeza, a ignorat mesajele radio repetate de a-si schimba cursul spre portul israelian Ashdod, continuand sa se indrepte spre tarmul Fasiei Gaza. Potrivit postului public de radio din Israel, cel putin trei vedete ale marinei israeliene au escortat o vreme cargoul intr-o zona situata in apele internationale.
Nava Rachel Corrie are la bord 15 persoane, de nationalitate irlandeza si malaeziana, precum si circa o mie de tone de ajutoare. Ea urma sa faca parte initial din flotila umanitara internationala atacata luni de armata israeliana.

0 comentariu

maxim 08-04-2010 - 08:59

era de asteptat ca acest nemernic sa scape prin denunt, cum au facut multe lepre care au facut troc cu DNA-ul ca sa scape ei. eu l-as baga fix sub roba din arest a lui Costiniu pe acest martafoi de asfalt

iorgu 08-04-2010 - 10:50

v-a tras-o p.s.d-istilor

ulivia 08-04-2010 - 13:27

Nu se va intampla nimic, pentru ca BANII LUI CASUNEANU SUNT IN CONTURILE LUI BASESCU TRAIAN(SURSA 9 AM)Iata aici:

ulivia 08-04-2010 - 13:29

„”Traian Basescu si-a ascuns in urma cu cinci ani(2002) tranzactiile cu omul de afaceri Costel Casuneanu in spatele unui paravan: o concitadina a „regelui asfaltului”. Pe atunci, Casuneanu ii era client la licentele de transport eliberate de minister. Marti seara,(10 mai 2007)la TVR, Basescu a scapat porumbelul: cu banii de la Casuneanu si-a luat vila din Otopeni.In iunie 2002, JN publica cu titlul „Averea lui Traian nu se regaseste in castigurile lui legale”.
O radiografie a finantelor omului politic, incluzand declaratii de venit si de avere, salariile de dupa Revolutie, propriile relatari despre banii acumulati inainte de 1989 ca si comandant de petrolier, apoi situatiile financiare ale firmelor sale si ale sotiei sale, incluzand profitul rezultat si, din el, dividendele incasate.

ulivia 08-04-2010 - 13:29

Potrivit datelor de la RC, celebra firma de inghetata nu le-a produs Mariei si lui Traian Basescu decat 24 de milioane de lei in sapte ani,circa o jumatate de miliard de lei, venind in aceeasi perioada din afacerea cu dezmembrat nave. In aceste conditii, JN dezvaluia doua tranzactii facute de Basescu la finalul mandatului de ministru ce ridicau cel putin semne de intrebare. La 9 august 2000, Traian Basescu cumpara un teren intravilan de 3.700 de metri patrati, situat in Aleea Privighetorilor, pe care plateste dintr-o singura miscare, cel putin asa scrie pe hartie, circa un miliard si jumatate de lei. „Pretul vanzarii este de 1.483.244.000 lei, pe care noi, vanzatorii, i-am primit in intregime de la cumparator azi, la data autentificarii contractului”, se arata in actul de vanzare-cumparare. O adevarata afacere, avand in vedere ca Basescu a reusit sa achizitioneze cu numai 50.000 de dolari un teren de 3.700 de metri patrati in Baneasa, intr-o zona rezidentiala. Primarul general de atunci a reusit practic sa sparga piata, intrucat a cumparat cu 13 dolari metru patrat de teren care in ofertele agentiilor imobiliare era cotat undeva intre 90 si 200 de dolari. Vanzatorul – un anume Peticila Nicolae, care mostenise terenul.”(sursa 9AM)

Dan - tom si Jerry 08-04-2010 - 18:23

le-a tras-o, cei drept. dar tot pe unul ca tine o sa-l usture gaoaza. nu-ti face tu probleme de ei

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult