Acasa InternationalExterne Fost director al Mossadului: Israelul ar trebui sa lanseze un atac preventiv impotriva Iranului

Fost director al Mossadului: Israelul ar trebui sa lanseze un atac preventiv impotriva Iranului

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Fortele israeliene ar trebui sa lanseze un atac preventiv pentru a impiedica Iranul sa se doteze cu arme nucleare, a declarat Shabtai Shavit, un fost director al Mossadului.

“Sunt de parere ca – dat fiind ca exista un razboi in curs cu Iranul, dat fiind ca amenintarea este permanenta si dat fiind ca intentia inamicului este de anihilare – cea mai buna doctrina este cea de prevenire, nu de riposta”, a afirmat Shavit, potrivit Mediafax. “Recurgerea la riposta ca principala strategie ar insemna sa asteptam pasiv sa fim atacati. Dar ne confruntam cu un inamic care face planuri in permanenta si care asteapta doar ocazia pentru a ataca”, explica fostul director al Mossadului in perioada 1989 – 1996.

“De altfel, care ar fi interesul, chiar din punct de vedere moral? Sa asteptam si sa nu actionam decat in caz de atac?”, a intrebat Shavit.

0 comentariu

ioan 10-04-2010 - 06:10

Inca nu am inteles pana acum daca Dl. C.Diaconescu a fost „santajat sau presat?” Inainte de numirea itr-o asemenea demnitate publica importanta ar fi bine ca opinia publica sa stie.
Cin il evaluaeza pe premier?

calini 10-04-2010 - 15:58

Era de asteptat sa fie schimbat Valcov la Olt,dar cand va fi arestat?afacerile oneroase ale acestuia adica imprumuturile fabuloase ale Primariei pentru investii de ”imagine”ce au atras comisioane grase pentru buzunarul lui,vezi pietroaiele si artezienele amenajate ,au ingropat bugetul local si cetatenii Slatineipe ani indelungati.Si,cu cetateanul cum ramane,cel ce va acoperi aceste ”gauri”prin taxe si impozite marite?Bravo,PDL-ULE!!!!Securisti pur sange!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS