Acasa InternationalExterne Fostul ministru de Justiţie al Franţei a confundat “inflaţia” cu “felaţia”

Fostul ministru de Justiţie al Franţei a confundat “inflaţia” cu “felaţia”

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Rachida Dati, fost ministru al Justiţiei în Franţa, a comentat, luni, în cadrul unui interviu radiofonic, eroarea pe care a comis-o duminică, într-un discurs, când a confundat “inflaţia” (inflation) cu “felaţia” (fellation), spunând că a comis această greşeală deoarece a vorbit “puţin prea repede”, informează Mediafax.

Rachida Dati, considerată una dintre fostele “vedete” ale guvernului Nicolas Sarkozy, susţinea un discurs despre fondurile de investiţii străine, la o emisiune difuzată de postul de televiziune Canal +, în momentul în care a comis o eroare flagrantă: “Atunci când îi aud pe unii care cer o rată de rentabilitate de 20-25%, cu o felaţie aproape nulă…”. “Mi-am dat seama abia după aceea. Gândindu-mă mai bine, cred că am vorbit puţin prea repede. Nu-i grav, dacă acest lucru a amuzat pe toată lumea!”, a explicat eurodeputata Rachida Dati în cadrul unui interviu acordat postului radiofonic RTL.

Referindu-se pe pagina ei de pe Facebook la această confuzie, Rachida Dati a scris că “este păcat că acesta a fost singurul mesaj politic ce a fost reţinut, mai ales când este vorba despre un subiect atât de serios”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS