Acasa InternationalExterne Fostul premier ceh considera ca Biserica indobitoceste masele

Fostul premier ceh considera ca Biserica indobitoceste masele

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Mirek Topolanek, presedintele celui mai mare partid de dreapta din Cehia, Partidul Democratic Civic, se afla in centrul unui scandal, dupa o serie de declaratii facute in timpul unei sedinte foto pentru o revista gay.

Potrivit Agerpres, chiar daca stia ca este inregistrat, fostul premier nu s-a abtinut sa spuna ceea ce gandeste cu adevarat despre politica, Biserica, evrei si homosexuali. Printre altele, Topolanek a afirmat ca Biserica “indobitoceste” masele, iar alegatorii social-democratilor sunt niste “prosti” care doresc “sa-i arunce pe toti dupa gratii si sa lea dea cu palma la fund”. Fostul sef al guvermului ceh s-a referit si la orientarea netraditionala sexuala a actualului ministru al transporturilor Gustav Slamecka. In opinia sa, atunci cand se vor impune actiuni ferme, acesta “va reusi sa scape de raspundere pentru ca este homosexual”. Topolanek nu are o opinie mai buna nici despre premierul in exercitiu, Jan Fischer. “Acest Fischer nu este homosexual, dar este evreu si el va scapa de raspundere chiar mai repede”, a adugat fostul premier in cadrul discutiei avute cu redactorul sef al respectivei reviste. In prezent, conducerea partidului ia in calcul demiterea lui Topolanek, avand in vedere fatul ca afirmatiile sale ar putea afecta formatiunea inaintea alegerilor parlamentare din luna mai.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS