Acasa InternationalExterne Fotografia cadavrului lui Ben Laden este “îngrozitoare”

Fotografia cadavrului lui Ben Laden este “îngrozitoare”

scris de D.S.S.
6 afisari

Fotografia cadavrului lui Osama Ben Laden este „îngrozitoare”, a afirmat marţi purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Jay Carney. Administraţia americană nu a decis încă dacă va difuza sau nu imaginea cu corpul liderului Al Qaida ucis duminică.

Cum a fost trucata prima poza a cadavrului lui bin Laden

Sincer să vă spun, publicarea de fotografii cu Osama Ben Laden după aceste tiruri este o afacere sensibilă şi noi vom evalua dacă este necesar să facem acest lucru„, a declarat Carney într-un briefing. Problema este dacă publicarea ei „serveşte sau deserveşte interesele noastre, nu numai aici, ci în întreaga lume„, potrivit lui Carney. Întrebat despre natura acestei fotografii, Carney a răspuns că „se poate spune că este o fotografie îngrozitoare„. El a refuzat să spună dacă a văzut-o.

2 comentarii

bc 04-05-2011 - 09:18

nu e absolut necesara postarea pozei cu osama impuscat. necesar e ca evenimentul sa se fi produs cu adevarat. si deasemeni sa se ia toate masurile de preantampinare a unor atacuri teroriste de orice natura.

Salvatore 05-05-2011 - 00:03

Frumoasa poza:) bine lucrat

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult