Acasa InternationalExterne Franța: 19 muncitori au murit intoxicați în Eurotunnel, sub Canalul Mânecii

Franța: 19 muncitori au murit intoxicați în Eurotunnel, sub Canalul Mânecii

scris de C.S.
369 Afisari

19 muncitori care lucrau în subteran, au murit azi-noapte în partea franceză a Eurotunnelului de sub Canalului Mânecii, au anunțat autoritățile din nordul Franței. Cauza decesului a fost intoxicația cu monoxid de carbon.

19 muncitori și-au pierdut viața în Eurotunnel, sub Canalul Mânecii. (foto: ticketsoffrance.com)

Aproximativ 60 de persoane, muncitori de la o firmă mandatată de Eurotunel, dar şi angajaţi ai companiei, lucrau la înlocuirea şinelor, în direcţia Calais-Folkestone (Marea Britanie), în momentul în care unui sudor i s-a făcut rău, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit prefecturii.

Un avanpost medical a fost înfiinţat imediat, pentru a-i examina pe ceilalţi. Optsprezece dintre ei, intoxicaţi, au fost spitalizaţi la Calais, Boulogne-sur-Mer şi Dunkerque „pentru o perioadă în vederea evacuării monoxidului din organism”, dar starea lor nu provoacă îngrijorare, potrivit prefecturii. Ceilalţi 41 au putut să plece acasă.

Operaţiunea s-a încheiat duminică la ora locală 6.30 (7.30, ora României). O anchetă judiciară este în curs pentru stabilirea cauzelor accidentului.

3 comentarii

Porky 26-01-2014 - 19:05

Optsprezece dintre ei, intoxicaţi, au fost spitalizaţi la Calais, Boulogne-sur-Mer şi Dunkerque “pentru o perioadă în vederea evacuării monoxidului din organism”, dar starea lor nu provoacă îngrijorare, potrivit prefecturii. Ceilalţi 41 au putut să plece acasă. In total au fost 60. Cati au murit ma tampitule?

capra 26-01-2014 - 20:26

Nu ma mai mira nimic!
Sintem ca niste imbnecili incapabili sa fim coerenti la interval de doua rinduri.
Bun proverb „pestele deala cap….”

pathfinder 26-01-2014 - 20:33

deala … deala …
Care-i capul aici?!?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS