Acasa InternationalExterne Franța: O rețea de hoți condusă de un român, anihilată

Franța: O rețea de hoți condusă de un român, anihilată

scris de C.S.
0 afisari

O rețea de hoți condusă de un român și un albanez a fost anihilată de autoritățile franceze. Rețeaua controla suburbiile capitalei Paris, 15 persoane fiind arestate. În urma percheziţiilor au fost descoperiţi 59.000 de euro.

O rețea de hoți condusă de Români, anihilată la Paris.

Investigaţia a început în decembrie 2012, în urma arestării unui cetăţean albanez care a comis o spargere la Reims. Anchetele ulterioare au arătat că este vorba despre o reţea vastă de hoți, majoritatea din Albania, recrutaţi de doi suspecţi principali pentru a comite furturi pe o rază de 200 de kilometri în jurul Parisului. Reţeaua, formată din 280 de tineri suspecţi, era divizată în trei echipe care operau seara sau noaptea în oraşele situate în apropierea ieşirilor de pe autostradă.

În ultimele luni, aproximativ 30 de tineri au fost arestaţi cu bijuterii furate, electronice şi aparate de fotografiat în suburbiile Parisului. Serviciile de informaţii sugerează că cei care primeau bunurile furate ar putea fi deţinătorii unor afaceri legale, vorbitori de albaneză, care locuiesc în alte capitale europene.

Gruparea a cooperat, de asemenea, cu asociaţi români şi bulgari care puteau procura rapid maşini şi documente false, care îi ajutau să nu fie depistaţi. Anchetatorii estimează că peste 150 de maşini de ocazie sau furate au fost folosite în cadrul reţelei.

Europol a permis cooperarea între autorităţile din Franţa, Belgia, Suedia şi Italia, unde au fost deja deţinuţi suspecţi în legătură cu infracţiuni similare.

3 comentarii

tomi 16-01-2014 - 00:00

Informatie speciala pentru URBOS. S-a stabilit in urma anchetei conduse de politistii francezi de origine algeriana-arabi, ca romanii si albanezii hoti erau de fapt evrei deghizati, spre a aduce un nume rau tarior est europene. Zii ma bestie daca nu-ti place formularea mea.

urbos 16-01-2014 - 00:05

E perfecta! Si in conformitate cu adevarul.
A fost greu a? Greu pentru matale sa spui adevarul, tz, tz, tz.

tomi 16-01-2014 - 16:33

MULTZUMESC AMICE, ASTAZI ESTI DARNIC !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult