Acasa InternationalExterne Franţa îşi va adapta legislaţia asupra liberei circulaţii

Franţa îşi va adapta legislaţia asupra liberei circulaţii

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Franţa, ameninţată de Bruxelles cu procedura de infringement pentru nerespectarea legislaţiei UE asupra liberei circulaţii în urma expulzărilor de romi, îşi va adapta legislaţia, a anunţat marţi seară ministrul imigraţiei, Eric Besson.


‘Pentru că ea (Comisia Europeană) are o îndoială cu privire la transpunerea directivei 2004/38 (asupra liberei circulaţii a cetăţenilor UE), ne vom adapta legislaţia pentru a ţine cont de remarcile sale’, a declarat Besson pentru Public Senat, preluat de AFP si Agerpres. ‘Nu trebuie să exagerăm diferendul pe care îl avem’ pentru că ‘în fapte, Franţa o aplică întrucât principiile generale de drept ne conduc la tratarea individuală a persoanelor’, a adăugat ministrul. Eric Besson s-a declarat ‘foarte încrezător şi foarte calm în ceea ce priveşte deznodământul dialogului’ cu Bruxellesul. ‘Vom oferi toate dovezile, toate garanţiile necesare că a existat un tratament individual în august’ în timpul expulzărilor de romi spre România şi Bulgaria. Comisia Europeană a decis la sfârşitul lui septembrie să demareze la jumătatea lui octombrie procedura de infringement împotriva Franţei după expulzările de romi, în lipsa unor garanţii ferme până atunci, şi i-a solicitat să demonstreze că aceste acţiuni nu au avut un caracter discriminatoriu.

0 comentariu

Xerxe 23-04-2010 - 00:53

Din 387 de produse, institutul mai produce vreo 10-15. Asta din cauza ANM-ului care nu are încredere în capacitatea institutului să se ridice la standardele unei companii cu nivel tehnic ridicat care să asigure o calitate corespunzătoare produselor lor. Normal, o companie care a pierdut sute de produse din catalogul ei ar trebui desființată. De ce nu este închis acest institut cu totul și cu totul falimentar? De ce plătitorii de taxe trebuie să suporte un institut mizerabil ca acesta?

AlfredNobel 23-04-2010 - 10:10

Acest institut si-a demonstrat valoarea fiind unul dintre putinele din lume care au avut capacitatea intelectuala de a obtine anti-porcina. Deci e foarte bun acest institut. Posibil tocmai pentru ca a fabricat anti-porcina a fost distrus prin „loby” de gigantii farmaceutici care vor monopolul. Acest institut produce mediacmente ieftine care de acum vor fi importate pe bani grei iar cand nu vom mai avea bani nu vom mai avea nici un vaccin in Romania nici anti-tetanos, nici anti-difteric, nici DTP, nimic, pentru ca si acestea au fost interzise. Si fara bani nu ne va da nimeni. Iar in caz de (doamne fereste!) vreo noua epidemie ce vreun virus, adica forta majora, nu ne va da nimeni nici cu tone de bani. Cantacuzino a fabricat printe primii in lume antiporcina. Cand altii n-au avut si putem sa le vinem noi lor. SUS CANTACUZINO! „Ingerul a strigat!”

Xerxe 23-04-2010 - 11:07

Cantacuzino-ul e slab la capitolul producţie. El nu poate să facă faţă cerinţelor producţiei farmaceutice din cauza slabei dotari. Marile corporaţii farmaceutice cheltuiesc miliarde de dolari pentru capacităţile tehnico-administrative. Cantacuzino-ul de-a bia-de-abia dacă au primit un milion de lei noi, aproximativ 300 de mii de dolari. Aud? Ştie doamna care semnează cu pseudonimul Alfredblablabla că la doar particulele de praf din încăperile unei capacităţi de producţie a medicamentelor nu au voie să depăşească 5.5 PPM (part per milion) ? Ca să obţii acest parametru tehnic, Monsanto şi Pfizer, spre exemplu, au cheltuit nu mai puţin de 169 milioane de dolari. De ce ? Pentru că-şi permit, sunt serioşi, şi au 0 toleranţă când vine vorba de calitate. Cantacuzino-ul ? Vai de mama lor de amărâţi. În lumea medicamentelor se rezistă numai prin cheltuieli gigantice. Cantacuzino-ul e o piatră legată de gâtul contribuabilului român. Jos cu el !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS