Acasa InternationalExterne Francezii vor legalizarea bordelurilor

Francezii vor legalizarea bordelurilor

scris de Ziua Veche
5 afisari

.O majoritate substantiala a francezilor sustine ideea reintroducerii in legalitate a bordelurilor, conform unui sondaj de opinie publicat de cotidianul francez Le Parisien, informeaza Agerpres.

Conform sondajului realizat de Institutul CSA, 59% dintre cei 852 de adulti intervievati au raspuns ca sunt de acord cu redeschiderea legala a bordelurilor, in conditiile in care doar 10% s-au declarat impotriva. Casele de toleranta au fost scoase din legalitate in Franta din 1946, cand au fost inchise aproximativ 1.400 de astfel de stabilimente de pe intreg teritoriul francez. Deloc surprinzator, barbatii au fost mai entuziasti cu privire la perspectiva legalizarii caselor de toleranta comparativ cu femeile – aproximativ 70% dintre barbatii intervievati au sustinut aceasta idee, comparativ cu doar aproximativ 50% dintre femei. Acest sondaj a fost inspirat de propunerea lansata de parlamentarul conservator Chantal Brunel, care intr-o carte publicata recent justifica necesitatea legalizarii caselor de toleranta pentru ca femeile care se prostitueaza sa fie protejate impotriva abuzurilor, violentelor, a exploatarii si transformarii lor in sclave sexuale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult