Acasa InternationalExterne Francezii vor să ne trimită hoţii acasă

Francezii vor să ne trimită hoţii acasă

scris de B.C.R
1 afisari

Ministrul francez de interne, Claude Guéant, a cerut luni să se ‘treacă la o viteză superioară’ în ce priveşte ‘întoarcerea’ în ţara de origine a presupuşilor delincvenţi de origine română, care reprezintă, potrivit lui, 10% din persoanele aduse în faţa justiţiei la Paris.

Ţiganii nu se lasă duşi din Franţa

Sarcelles - circa 1000 de ţigani trăiesc în barăci

‘Trebuie să se treacă la o viteză superioară în ce priveşte întoarcerea presupuşilor delincvenţi români în ţara lor de origine’, a declarat ministrul. Gueant a făcut această remarcă în timp ce se afla pe bulevardul Champs-Elysées, unde sunt concentrate, potrivit poliţiei, ‘toate formele de delincvenţă românească’ de la Paris. Este vorba de furturi din buzunare sau din bancomate, furturi cu violenţă sau comerţ neautorizat, a precizat ministrul.

‘Ajunge, nu se mai poate aşa ceva pentru concetăţenii noştri’, a afirmat ministrul francez, potrivit Agerpres. ‘Se pot face repatrieri’, a continuat acesta, chiar dacă românii sunt cetăţeni ai Uniunii Europene. ‘Va fi vorba de întoarceri voluntare sau forţate’, a menţionat el.

‘Nu stigmatizez pe nimeni şi nimic, este o realitate judiciară, există o creştere foarte importantă a acestei delincvenţe‘, a subliniat Claude Guéant. În vara anului trecut, guvernul francez şi-a atras critici vii în România şi în UE după ce şi-a anunţat intenţia de a desfiinţa taberele de romi instalaţi în Franţa şi de a-i retrimite pe aceştia în ţările de origine, aminteşte AFP.

7 comentarii

Pribeagul 12-09-2011 - 19:15

Oare dl ministru Baconschi, fost ambasador la Paris, un alt profitor al luxului de protocol,

http://www.adevarul.ro/actualitate/Baconschi-un_alt_profitor_al_luxului_de_protocol_0_550745558.html

cunoscator al problemelor, presupun, nu ar fi mai bine sa se ocupe si sa rezolve aceasta problema, care oricit ne-am ascunde, este cel mai rusinos lucru pentru poporul roman, in loc sa se ocupe de modaliatatile de fraudare a alegerilor, folosind votul romanilor care lucreaza in strainatate.

Daca veni vorba, romanii care lucreaza in strainatate, daca vor sa voteze, sa vina sa voteze in tara, ca tot romanul. A face nu stiu ce sistem de vot pentru romanii din strainatate, dupa ce s-a intimplat la ultimile alegeri, este o idiotenie, inseamna a considera electoratul roman timpit.

Scoatem tiganii la cersit, scoatem batrinii la cersit, scoatem copiii la cersit (care se intimpla sa mai si mora in exercitiul functiunii! Socant!), in timp ce excelenta sa dl Baconschi ia fel de fel de imobile de la stat. Rusinos!

Ciu Huhu 13-09-2011 - 03:09

Votul prin corespondenta va fi un IMENS furt de voturi pedelist, ca toate imensele furturi pedeliste!

nimeni 12-09-2011 - 20:53

toti stim ca-i vorba de tigani, in proportie de 99,99%. politicienii din statele ue stiu asta, in proportie de 100%.

cine sunt cei jigniti si considerati infractorii, hotii, cersetorii europei?
100% romanii . tiganilor NU LE PASA!

c a c a m – as pe ea de politica corecta!
tiganii nu au nationalitate, nu au lege, nu au nimic de-a face cu civilizatia din lumea moderna. pur si simplu ne desconsidera pe toti, isi bat joc de noi toti prostii care-i tolereaza.

incet incet se vor inmulti si romania va deveni cu adevarat ceea ce unii ne spun de acum- tara de tigani.
ASTA MERITAM, daca stam ca prostii si toleram la nesfarsit batjocura tiganeasca.

e posibil sa-mi fie cenzurat acest comentariu. n-aveti decat, stiti ca am dreptate.

ParpanghEL- E. S messieurs Gue in Neant 12-09-2011 - 21:42

Cher Messieurs , nous somme tres enchante de Votre deccision, mais nous avons un petite probbleme. Vous avez pouvoir unne possibilite de returnne chez nous une agende avec les charmante maddame Carla Purlli, les plus reprezentative femme apres maddame Jozefina de Neapulaion! merci en avant, et VIVE la FRANCE!( Cu masieoza lu’jiji)

Ciu Huhu 13-09-2011 - 03:03

SA TRIMITA MICII NOSTRI HOTI ACASA, si sa l-e trimitem si noi MARII LOR hotii evrei acasa la francezi, Sarkozii e evreu, la fel cei ce conduc Franta!

Cel mai mare hot din Istoria omenirii ESTE EVREUL Bernard Madoff!

TOM Cc 13-09-2011 - 07:03

Foarte bine !! le dau 300-500 euro ,vin inapoi si dupa ce au mancat si baut euroii se intorc la munca (furat ) in Franta !!

Arhimede 13-09-2011 - 08:33

Pas de probleme.
Sur leur cul c’est ecrire „de retour en France”
Tous le tsiganes von’t revenir rapidement en France…
Bahtalo monsieur Guerant.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult