Acasa InternationalExterne Franţa: Atac armat cu 4 morţi în faţa unui colegiu iudaic

Franţa: Atac armat cu 4 morţi în faţa unui colegiu iudaic

scris de Marius Bâtcă
42 afisari

Un atac armat a avut loc, luni, în faţa unui colegiu iudaic din Toulouse, în sud-vestul Franţei.

Toulouse  atac armata la un colegiu iudaic

Toulouse atac armata la un colegiu iudaic (foto: leparisien.fr)

Patru persoane au fost ucise în atacul armat, a indicat procurorul Michel Valet, potrivit AFP, citată de Agerpres. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani şi trei copii.

Atacatorul este un bărbat neidentificat care avea asupra lui două arme, dintre care una de acelaşi calibru (11,43) ca şi cea folosită împotriva a patru militari săptămâna trecută, la Toulouse şi Montauban, au indicat surse de poliţie.

Bărbatul care a deschis focul asupra unui grup de părinţi şi copii de la colegiul iudaic se deplasa pe motocicletă sau cu un scuter, a precizat procurorul din Toulouse.

Ministrul de interne Claude Guéant a vorbit despre „similitudini” între asasinatele împotriva paraşutiştilor militari şi „atentatul oribil împotriva unor copii” luni dimineaţă.

„Există câteva similitudini, dar este mult prea devreme pentru a spune dacă această legătură este reală sau nu. Numai poliţia şi justiţia ne vor spune consecinţele care trebuie trase”, a declarat şeful statului, Nicolas Sarkozy, care şi-a anunţat deplasarea la Toulouse.

Poliţiştii îl caută încă pe atacatorul neidentificat al paraşutiştilor militari, incidente produse duminică, 11 martie, şi joi, 15 martie.

4 comentarii

Romeo2110 20-03-2012 - 12:35

Dumnezeu sa-i ierte !

tomi 21-03-2012 - 22:55

PUBLICAT IN URMA CU DOUA ZILE. MILIOANE DE COMENTARII. CETATENII REVOLTATI UMPLE PAGINILE FORUMULUI. CU GREU REUSESC SA INTODUC AL DOILEA COMENTARIU DUPA DOUA ZILE. UN SINGUR OM DE BUNA CREDINTA A INTRODUS PATRU CUVINTE DE MINGIERE.
URBOS CIU HUHU SI DIGITAL SE INGHESUIE CU CONDAMAREA ACESTUI FAPT ATROCE.CUM DE POT SA CONDAMNE UN MUSULMAN CARE UCIDE TREI COPII EVREI PE STRADA INTR-O TARA NEUTRA CARE I-A DAT CETATENIE?
URBOS CIU HUHU DIGITAL,IN VIATA MEA NU AM INTILNIT NEMERNICI MAI MARI DECIT VOI,SINTETI NISTE CREATURI DIABOLICE,GRETOASE CE NU VOR SCAPA NEPEDEPSITI,NU AU VOIE SA NU FIE PEDEPSITI .
BLESTEMATI SA FITI IN NUMELE DOMNULUI DEACUMA-N VECII CECILOR SI NEAN DE NEAMUL VOSTRU SA ARDA-N FOCURILE IADULUI -AMIN.SA NU AVETI LINISTE IN VIATA IAR NOAPTEA SA FIE UN CALVAR PENTRU VOI.

digital 21-03-2012 - 23:16

mă ipocritule,redus ce ești,când ai plăns tu ultima dață de moartea soldaților romăni morți în teatrele de operații din Iraq și Afganisthan,trimiși acolo să vă apere fundul,grețos,de talibani și Al Qaida?!Aud cumva?!
Nu am comentat din respect mă împuțiciune ordinară care cauți doar sămânță de scandal,și vrajbă așa cum bine și precis v-au caracterizat unii p-acilea…
de unde ați învățat-o sau mai bine zis voi sunteți consilierii băsescului,că prea seamănă în mentalități cu voi sau voi cu el,că nu vă mai poate deosebi nimeni,așa a-ți adus țara asta!

urbos 21-03-2012 - 23:27

Dar cand a scris lepadatura cuvinte de mangaiere pentru copii palestinieni sau libanezi omorati de ei! Nu numai ca n-au avut cuvinte d-astea, dar animalele aplaudau.
Tot dementul blesteama in numele Satanei caruia i se inchina.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult