Acasa InternationalExterne Franta ne ameninta cu amanarea in Schengen din cauza romilor

Franta ne ameninta cu amanarea in Schengen din cauza romilor

scris de Ziua Veche
22 Afisari

.Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca, in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in Schengen, informeaza Romania Libera.


„De la extinderea catre Europa de Est, am descoperit ca exista in Europa 11 milioane de romi, dintre care 9 milioane au pasapoarte europene. Aceste populatii traiesc in situatii scandaloase, adesea inumane in tarile lor de origine (…) Insertia lor sociala si economica nu se face. Cu toate acestea, Europa acorda acestor tari o multime de bani”, a spus Lellouche. El a avansat, cu titlul de exemplu, suma de 20 de miliarde de euro pe care o primeste Romania de la UE in perioada 2007-2013 pentru integrare europeana, in conditiile in care Franta este un contributor net la acest buget. „Acesti bani nu sunt folositi pentru integrarea sociala a romilor,” a subliniat Lellouche. In ceea ce priveste romii din Franta, nici ei nu se integreaza, a explicat secretarul de stat. Minorii sunt organizati in retele mafiote, de prostitutie. „Rata de delincventa a crescut cu 140% in timpul primelor sase luni ale anului”, a spus Lellouche. El a mentionat ca adesea sefii acestor retele traiesc in orasele din Romania si dirijeaza de la distanta retelele.

0 comentariu

omul negru 13-04-2010 - 20:32

Erai draguta cand apareai la TV cu Tantza sau cum o chema. Mai se distra romanul si mai radeau gospodinele. Nu stiu ce ti-a venit si cu politica asta……….
Dupa atatea dezamagiri traite de tine dupa plecarea din parohia lui Sarbu de la protv esti pregatita sa mai suporti inca o cadere ? Chiar si daca prin absurd vei intra in parlament, te vei pierde in lumea mincinosilor si al parvenitilor din casa poporului.
nu era mai bine sa ramai in amintirea telespectatorilor ca o vedeta tv, decat ca un politician mincinos? pacat…..mergi pe strada sau trimite pe un necunoscut sa se plimbe printre oamenii simpli sa vezi ce parere au acestia despre tine si despre politicieni… nu te increde in limbile pe care ti le baga in ureche aia de la partid

cititor vechi 14-04-2010 - 08:17

De ce, draga Teo, de ce si pentru ce iti asociezi numele tau atat de cristalin si parfumat cu cel al unui partid sordid, in care miroase a puscarie, a dictatura luminata, a maini transpirate de numarul prea mare de bani pe care ii tot numara de cinci ani incoace? In alte vremuri ce am mai fi ras in hohote la ironiile inteligente pe care le-ai fi comis pe seama unor individe ca EBA sau Udrea….Acum imi vine sa plang! Doamne, am luat-o cu razna cu totii in tara asta….

marian 14-04-2010 - 11:10

Cum crezi ca te descuri cu Piedone? O sa va intelegeti?

Huhu 14-04-2010 - 12:55

Nu din cauza n numelui ci din cauza mutrei,comportamentului, ”gindirii” mai ales a manesimului tau scirbos in ultimul hal, huuuuoooo!!!!

sandel 14-04-2010 - 12:57

Sa zicem ca o sa castigati mandatul. Enumerati trei motive pentru care ati parasi partidul. Daca pierdeti alegerile ramaneti in PD-L?

Huhu 14-04-2010 - 12:57

Schimbati meseraia fa, huuuuuooooooooo!!!!!!

gina 15-04-2010 - 11:28

1. cum ti-ai caracteriza contracandidata?
2. te bucuri de sprijinul liderilor pd?
3. cine iti sustine financiar campania?
4. de ce vrei sa devii deputat si sa stai langa adormitii de care odata radeai?

Nguen Miun Gion 15-04-2010 - 12:18

„Aflu, de curînd, că Teo intră în politică. Nu e o premieră. Există o sumedenie de antecedente: actori sau cîntăreţi care devin parlamentari sau obişnuiţi ai show-urilor politice, gazetari care se angajează în viaţa de partid sau candidează pentru fotolii europene, ca să nu mai vorbim de poeţi, prozatori, muzicieni etc., gata să se ofere votului public, să slujească patria cu alte mijloace decît cele cu care îşi slujesc vocaţia dintîi.

… …

Angajarea politică poate fi luată, în anumite cazuri, drept o soluţie la îndemînă pentru depăşirea unui impas de carieră sau a unor crize instituţionale. Intri în tagma politicienilor ca să îţi relansezi notorietatea sau ca să-ţi ajuţi teatrul, spitalul, emisiunea, şcoala ş.a.m.d. Mai gravă încă mi se pare confuzia de planuri. Politica e percepută ca o profesiune universal accesibilă, potrivită în mod special pentru naturile histrionice. Graniţa dintre studioul de televiziune, pagina de gazetă, scena de teatru şi scena politică e de o flexibilitate neliniştitoare. Rolurile acestor „piese“ (distincte totuşi) sînt interşanjabile.”

Întrebare: Ce reacţie aveţi în faţa acestor spuse?

fane 15-04-2010 - 12:26

draga domana, cati bani v-a alocat PDL-ul si cati provin de la axa Udrea-Videanu-Raicu? ce visati sa faceti in Parlament? show-uri? e plin de asa ceva. Asa ca va rog sa-mi spuneti chestii serioase, va rog.

Pribeagul 15-04-2010 - 12:27

„Vrei să-ţi spun părerea mea despre oa­me­nii de televiziune? Suntem toţi nişte măscărici, demni de scârbă, care venim şi ne schimonosim la televizor, tragem nişte filosofii în care nici măcar noi nu credem, plecăm acasă şi avem exact ace­leaşi probleme ca şi oamenii obişnuiţi. Dar nu ne place să fim confundaţi cu ei, pentru că noi suntem vedete de televi­zi­u­ne. Să mori tu?!… Mă, dacă mori tu mâine, doamna Teo, faci in­farct şi crăpi, se opreşte lumea? Nu! Dar dacă moare Dalai La­ma s-ar putea să fie o problemă. Dacă mori tu, ştii cum răsare Soa­rele a doua zi? Sclipureşte mai al dracului decât azi! Deci, eu nu dau doi bani pe chestia asta cu televiziunea. De fapt, este un cinematograf sau un circ, sau o luptă de gladiatori trecută în alt re­gistru. E atât de simplu! Nu mi se pare nici carieră. Da, faci o carieră, în condiţiile în care eşti Papa de la Roma sau eşti general de armată, pentru că atunci când ai zis: „Hai, ostaşii mei!”, ăia se duc şi-i omoară pe toţi sau nu-i omoară pe toţi… Câştigi un război! Noi nici măcar nu ducem un război.
Noi nu facem nimic.”

aia din parlament chiar ca nu fac nimic, sau „fala mare traista goala”

Se scrie ca ati cistigat milioane de euro.

Chiar n-ati gasit nimic mai bun de facut pentru a va exprima persionalitatea si pune in evienta valoarea decit sa va ingropati in mausoleul acela, intre acei pierde-vara? S-au, neavund ce face, in postura de clovn, va duceti sa-i distrati pe acei care nu fac nimic?

Oricum, continuati sa uimiti lumea!

Am sentimentul ca veti cistiga. Daca dvs mai aratati cum aratati, cealalta candidata este chiar deplorabila.

maria donca 15-04-2010 - 12:29

Asta mananca tara. Teo, care sint initiativele tale? Observ ca ai o echipa de PR care se ocupa de campania ta, ca orice vedeta la care nus e ajunge direct. Cum vezi tu relatia cu cetateanul? tot prin cerbearii de la usa? Crezi ca asa vei avea capital electoral?

cetatean 15-04-2010 - 12:31

Te rog sa ne oferi cateva exemple din PDL, partidul care te propulseaza, pe care ii ai drept modele de politicieni corecti si cinstiti si care au facut ceva prin Parlamentul ala sau la Guvern, inafara legilor si ordonantelor care distrug in loc sa puna ordine in tara?!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS