Acasa InternationalExterne Fratele presedintelui Daghestanului a murit in accidentul aviatic de la Moscova

Fratele presedintelui Daghestanului a murit in accidentul aviatic de la Moscova

scris de Ziua Veche
6 afisari

Fratele preşedintelui Daghestanului, Gadzhimurad Magomedov, care a fost grav rănit în timpul aterizării de urgenţă a avionului Tupolev-154 pe aeroportul Domodedovo din Moscova, a murit la spital, sâmbătă, a declarat o sursă din cadrul Guvernului local, citată de RIA Novosti, în pagina electronică.


Locul lui Magomedov era la clasa întâi, în apropiere de carlingă. El a fost grav rănit şi a murit la spital”, a declarat sursa citată,  preluată de Mediafax. Avionul Tupolev-154 al liniilor aeriene din Daghestan a efectuat o aterizare de urgenţă pe aeroportul Domodedovo din Moscova sâmbătă, la câteva minute după ce a decolat de pe aeroportul Vnukovo din capitala rusă cu destinaţia Mahacikala. Două persoane au fost rănite şi alte 80 au fost rănite în timpul aterizării forţate, efectuate după ce toate cele trei motoare ale aeronavei s-au oprit succesiv.

Anchetatorii ruşi iau în considerare mai multe cauze ale acestui accident, între care o eroare de pilotaj, greşeli tehnice înainte de decolare sau defecţiuni tehnice în timpul zborului.

Sâmbătă, preşedintele Daghestanului, Magomedsalam Magomedov, le-a transmis condoleanţe rudelor victimelor acestui accident.

Autorităţile au promis câte 250.000 de ruble (aproximativ 8.300 de dolari) rudelor persoanelor care au murit. Cei grav răniţi vor primi 100.000 de ruble (aproximativ 3.300 de dolari), cei cu răni nu foarte grave 50.000 de ruble (aproximativ 1.600 de dolari), iar cei cu răni uşoare vor primi 30.000 de ruble (aproximativ 1.000 de dolari).

Un avion de rezervă cu 41 de pasageri ai aeronavei Tupolev-154 a decolat de pe aeroportul Domodedovo cu destinaţia Mahacikala, capitala Daghestanului, duminică dimineaţa, a declarat un purtător de cuvânt al agenţiei de supraveghere a aviaţiei, Rosaviaţia.

0 comentariu

Adrian D 28-04-2010 - 18:05

excroc inseamna „fost crocodil”, in engleza navigationala a matrozului? Marsh la kkt, si rade-te acolo, ca proasta in targ!

Adrian D 28-04-2010 - 18:12

dom’ deontolog, ai auzit vreodata de silogisme? daca da, atunci du-le pana la concluzie. Daca nu, ia o poza a lui Patapievici si inspira-te!
Iar daca vrei sa banezi, adu-ti aminte, baietas, ca inca mai exista si forumuri democratice…ce zicei, ca estti dintr-o familie liberala? Care: Dinca, Bobu, ori Dascalescu?

Sfarma-Piatra 28-05-2010 - 07:53

Daca la refuzat pe smecher Crin e rau ! Daca punea botu’ era bun ! Cel mai de cuvint a fost Crin nu s-a lasat prostit de banditul asta de Basescu!

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult