Acasa InternationalExterne FSB anunta ca i-a gasit pe autorii atentatelor de la Moscova si din Daghestan

FSB anunta ca i-a gasit pe autorii atentatelor de la Moscova si din Daghestan

scris de Ziua Veche
12 afisari

.Atentatorii si autorii atentatelor de la Moscova si Kizliar (Daghestan) au fost gasiti, a declarat directorului FSB, Alexandr Bortnikov. „A fost identificat inclusiv grupul de complici”, a afirmat Bortnikov, citat de ITAR-TASS.


De asemenea, au fost ucisi 26 de membri ai organitatiilor teroriste, implicati in exploziile de la „Nevskii Express”, din noiembrie 2009, si 14 au fost arestati, a precizat presedintele Comisiei Antiteroriste ruse, directorul FSB Alexandr Bortnikov. In urma atacurilor teroriste de la Moscova si din Caucazul de Nord, statul va intari masurile de securitate. Bortnikov a transmis urmatorul mesaj la adresa teroristilor: „Banditii trebuie sa stie ca oricine va fi complicele atacurilor teroriste, precum si cei care le vor acorda asistenta, isi vor primi pedepsea meritata”, relateaza ITAR-TASS.

0 comentariu

mielu 30-03-2010 - 19:08

In mare parte presa este mincinoasa, corupta, aservita diverselor interese de partid sau de grup. Daca nu minte, atunci dezbate subiecte de 2 lei…asa ca va asezonati perfect cu justitia, educatia, politia…

bandy 31-03-2010 - 05:26

extremist si pli de ura nu e bine sa fii. vrei hao, anarhie? nu o duce rau si asa tara asta? dar la alte tari nu va uitati? vedeti cu gunoaie in ochi totul?

gorane 31-03-2010 - 13:17

renuntarea la mass media care e o institutie ticalosita, perversa, mijloc de imbogatire din prostia oamenilor sau arma de foc pentru mafia politico- economica.

omu 01-04-2010 - 21:23

TOTAL DE ACORD CU AUTORUL

un gaozar 02-04-2010 - 12:13

este acela al excutiilor publice! a celor care incalca a treia oara o lege. prima data sa fie iertat. a doua oara sa fie amendat. a treia oara sa fie executat. omorul, talharia cu violenta, violul si furtul sau delapidarae unei sume mai mari decat de 3 ori salariul mediu sa conduca la executia imediata!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult