Acasa InternationalExterne Fukushima. Un muncitor a murit subit

Fukushima. Un muncitor a murit subit

scris de A.P.
1 afisari

Un muncitor de la centrala nucleară Fukushima, grav avariată în urma cutremurului din 11 martie, a murit după ce a suferit o criză în timp ce transporta materiale pentru decontaminarea apei radioactive.

Miezul Reactorului 3 de la Fukushima este deterioratPurtătorul de cuvânt al operatorului centralei, compania TEPCO, a precizat că analizele au confirmat că muncitorul nu suferise nici o contaminare cu substanţe radioactive, transmite Mediafax

În vârstă de circa 60 de ani, muncitorul a leşinat la locul de muncă şi a fost evacuat imediat către spital, unde a fost pronunţat decesul.

Centrala Fukushima Daiichi a înregistrat cel grav accident nuclear din istoria Japoniei, după ce circuitele de răcire au fost avariate ca urmare a cutremurului urmat de un tsunami de proporţii din 11 martie.

Operatorul centralei nucleare Fukushima a anunţat, joi, noi probleme, între care şi o scurgere la nivelul cuvei unui reactor şi deversarea apei contaminate în ocean.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult