Acasa InternationalExterne Gaddafi a fugit în Algeria ?

Gaddafi a fugit în Algeria ?

scris de D.S.S.
3 afisari

Un convoi de şase maşini blindate marca Mercedes, care ar putea să transporte oficiali libieni de rang înalt şi chiar pe liderul Muammar Gaddafi, a trecut din Libia în Algeria, a afirmat agenţia oficială egipteană, citând o sursă militară libiană din rândul rebelilor.

Câtă putere de a face rău mai are Gaddafi?

Colonelul Gaddafi a fugit în Algeria ?

Nu s-a putut confirma pentru moment această informaţie pe lângă alegerieni sau libieni. „Şase maşini blindate Mercedes au intrat în această dimineaţă de vineri în oraşul Ghadames„, a afirmat Mena, citând o sursă a Consiliului militar libian în această localitate, situată la frontiera cu Algeria.

Maşinile au fost escortate până la intrarea lor în Algeria de o „brigadă” (katiba) militară proguvernamentală, a continuat aceasta, adăugând că rebelii nu au putut să o urmărească din cauza lipsei de muniţie şi echipamente. „Credem că (maşinile) transportă oficiali libieni de rang înalt, posibil pe Gaddafi şi fiii acestuia„, a continuat sursa citată.

3 comentarii

Ciu Huhu 27-08-2011 - 19:10

Alah is great, Libia is free!

BULA 28-08-2011 - 08:05

Cretinule, Libia era libera cand era condusa de unul de-al lor, chiar daca era dictator si tampit. Acum bogatiile Libiei vor ajunge pe mana colonistilor straini, cei care au finantat si sustinut militar lovitura de stat. Libienii o vor simti in cativa ani aceasta „libertate”, cand n-o sa mai primeasca de la stat ajutoare pentru studii in strainatate, pentru asistenta medicala si pentru alte avantaje pe care le-au avut.

cucu 28-08-2011 - 11:05

@Ciu Huhu: Libia va deveni in scurt timp ce au devenit Irak, Afganistan, ce va deveni Egiptul, adica tari bune de muls pentru americani si nu numai. „Libia is free”? Ma faci sa rad cu gura pana la urechi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult