Gazoduct Iran-Turcia. 28 de soldaţi turci, răniţi într-un atac | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne Gazoductul Iran-Turcia. 28 de soldaţi turci, răniţi într-un atac

Gazoductul Iran-Turcia. 28 de soldaţi turci, răniţi într-un atac

scris de M.A.
8 afisari

28 de soldaţi turci au fost răniţi în noaptea de joi spre vineri în districtul Eleskirt din nord-estul ţării, într-un atac al rebelilor kurzi asupra unui gazoduct care leagă Iranul de Turcia.

Gazoductul Iran-Turcia. 28 de soldaţi turci, răniţi într-un atac

Gazoductul Iran-Turcia. 28 de soldaţi turci, răniţi într-un atac

În urma exploziei, furnizarea de gaz prin această conductă a fost întreruptă. Potrivit guvernatorului provinciei Agri, Mehmet Tekinarslan, atacul a fost comis de „teroriştii” din PKK. Unul dintre răniţi a suferit arsuri grave, a declarat guvernatorul pentru agenţia Anadolu, citată de Moldpres.

Forţele de securitate au lansat o operaţiune pentru a-i prinde pe autorii atacului, a indicat Tekinarslan, precizînd că incendiul a fost stins. Mai multe atacuri similare asupra acestui gazoduct au fost atribuite în lunile din urmă rebelilor PKK. Explozia survenită luni, 8 octombrie, tot în provincia Agri, a întrerupt livrarea de gaz din Iran pînă duminică, 14 octombrie.

7 comentarii

tomi 20-10-2012 - 03:35

SE ZICE CAM ASA:== Potrivit guvernatorului provinciei Agri, Mehmet Tekinarslan, atacul a fost comis de “teroriştii” din PKK.==
Desigur ca turcii au dreptate, poporul curd este in totalitate format din teroristi, vor trimite din nou vreo 50.000 de soldati otomani, cu aviatie si tancuri, sa-i pedepsasca pe teroristii curzi inarmati cu carabine din primul razboi mondial.
Cind Israelul este atacat cu zeci de rachete si obuziere din Gaza se numeste lupta dreapta a poporului palestinian aflat sub oprimare. Uitati-va interesanta oprimare, de pe un tertitoriu „ocupat” si „oprimat” se trag mii de rachete asupra localitatilor civile din Israel, se pun bombe teleghidate pe soselele civile apropiate de Gaza, „cumplita oprimare” pentru o asa libertate de actiuni teroriste. Scuze, nu am zis teroriste ei, arabii palestinieni nu sint teroristi, asa cum nu erau teroristi nici criminalii de pe „Marmara” vasul turcesc ce a intrat in apele teritoriale ale tarii, si au asaltat soldatii nostri cu cutite, topoare, bare de fier, soldati ce in legitima aparare au ucis 9 teroristi. Regret ca nu i-au aruncat pe toti turcii in mare ca macar avea de ce sa-l doara dintii pe dementul de Erdogan, dumn’zeii masii de islamist cu toata clica lui de musulmani, pacat ca Ataturc nu are urmasi ca si stranepotii acestui erdogan erau trasi in teapa.
tomi

tomi 20-10-2012 - 04:36

Asculta creatura mizerabila ce esti, daca te folosesti de numele lui urbos, trebuia in primul tind sa faci un pic de scoala, noi nu ne tirguim in lucruri clare. Tu esti un cretin analfabet care nici nu are habar de limba romana. Ca sa poti discuta cu mine du-te inainte, varza si fa scoala. Urbos este US, si respect omul ca are materie cenusie fie ca este de natura fascista. Omul are scoala si nu l-am vazut o data macar sa faca vreo greseala de ortografie. Mai trebuie sa cresti varza ca sa-l poti imita pe urbos. In locul lui asi trage zece piei de pe tine, bivolas, tu ai peformanta de a face cite doua greseli ortografice pe cite un cuvint.
fara respecte tomi

tomi 20-10-2012 - 04:42

Si ca supliment la cele ce ti-am transmis, vitelus, nici macar nu ai inteles despre ce am vorbit in textul meu, in mod sigur ca urbos, US cel putin pe linga limba romana mai si intelege ce zic forumistii. Dupa gramatica ta varza nu cred ca ai terminat patru clase si ori esti emigrat in Germania via Dunare ori esti unguras care ar fi auzit ceva despre limba romana. Hai urbos-US educa-ti varza daca vrea sa te innlocuiasca.
tomi

tomi 20-10-2012 - 15:48

AHA!! Deci tu esti cretinul care se foloseste de vechiul nick al lui urbos. Ciciule la inteligenta ta cred ca greselile gramaticale sint ceva normal. Pe deasupra ca cetatean arab refugiat in Romania normal ca ai invatat limba romana in piata Ferentari cind vindeai dolari la negru. Urbos ia vezi ca huhu te face de ris postind pe numele tau, ia-l ma si dai citeva ore de gramatica, poate prinde ceva araboiul din Bagdad.
tomi

ruski celovek 20-10-2012 - 12:00

kurzii sunt in legitima lupta,este un popor inrobit si neindreptatit de Otomanii turci.

BULA 20-10-2012 - 12:53

Atunci ce sa mai zicem despre afgani, ca si astia isi apara ce e al lor, de barbarii veniti din Occident.

Erwin.de 20-10-2012 - 14:25

stii bancurile cu BULA…?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult