Acasa InternationalExterne Germanii cred că Israelul este o ţară agresivă

Germanii cred că Israelul este o ţară agresivă

scris de A.B.
27 afisari

Majoritatea germanilor apreciază că Israelul este o ţară agresivă, potrivit unui sondaj de opinie ce urmează să fie publicat joi în săptămânalul german Stern, citat de France Presse.
Actualmente, 59% dintre germani consideră această ţară ca fiind ‘agresivă’, adică cu zece procente mai mulţi decât în ianuarie 2009 – când a mai fost realizat un sondaj similar. Doar 36% dintre cei chestionaţi au apreciat că această ţară este ‘plăcută’, cu 9 puncte mai puţini decât în 2009. Şi, în opinia a 70% dintre germani, statul evreu îşi urmăreşte propriile interese fără a ţine cont de alte popoare – cu 11 procente în plus faţă de acum trei ani.
Pe de altă parte, la 67 de ani de la căderea regimului nazist, germanii estimează din ce în ce mai puţin că ar avea vreo responsabilitate specială faţă de Israel: 60% dintre aceştia consideră că nu au nicio obligaţie faţă de această ţară.
Sondajul, efectuat la 15 şi 16 mai pe un eşantion reprezentativ de 1.002 persoane de Institutul Forsa, este publicat cu câteva zile înainte de vizita preşedintelui german Joachim Gauck în Israel şi în teritoriile palestiniene, între 28 şi 31 mai. Aproape 6 milioane de evrei au fost exterminaţi de nazişti în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, aminteşte

56 comentarii

Mache 24-05-2012 - 05:07

Iaca toata leprozeria antisemita a iesit la guitat pe forum. Sunt stupefiat insa ca il accepta fara probleme pe Victor Ponta – om cu certa ascendenta evreiasca.

Probabil ca si aici e un calcul senil de genul celui al lui Vadim Tudor in ’91. Dupa ce Ponta va pierde alegerile din toamna orginiea sa evreiasca va fi explicatia perfecta a esecului guvernarii sale. Sa ne amintim cum pana vu vateva zile inainte de caderea guvernului lui Petre Roman, Vadim il lauda pe acesta ca cel mai stralucit si genial prim-ministru pe care l-a avut Romania vreodata.

La o zi dupa caderea guvernului Roman acesta devenise brusc „evreul-ungur Neulander,agent al Kominternului in Romania”. 🙂 🙂 🙂 Petre Roman insa era la fel de fiu al unui evreu ungur facut cu o spanioloaica atat inainte ca si dupa a doua mineriada. Nu-i asa? Insa ce scuza comoda si convenabila a oferit originea sa evreiasca tuturor esecurilor FSN-are… 🙂 🙂 🙂

Nu-i nimic baieti. Deja stiti bine ce aveti de facut dupa esecul lui Ponta… 😉

Tache 24-05-2012 - 06:06

Mache ! Dezerteaza ! E pacat de tine ! Toti forumistii iti recunosc certele calitati pe care le ai.

http://www.youtube.com/watch?v=gpIIqUt6L6U&feature=related

Ciu Huhu 25-05-2012 - 09:05

Mache esti un securist basist pedelist, diversionist-provocator mizerabil!

Tache 24-05-2012 - 06:38

Evreii din Israel au o problema reala si trebuie sa ne ocupam de ea. Germania este rezolvarea !!

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=nF0EcRethKs

Lupu Ardelean 24-05-2012 - 07:06

Ce ar fi zis germanii despre Romania , daca s-ar fi tras rachete din Ungaria pe Arad si Zalau?

Marian 24-05-2012 - 11:23

V-ati intrebat de ce evreii trebuie sa fie mai oameni si cu drepturi mai multe decat restul populatiei globului? Da, Israelul este o tara agresiva si pe plan financiar unde nu niarta pe nimeni. Au structuri specializate in afeceri financiare la nivel mondial care sa aduca banii prin orice mijloace in conturile israelienilor. Aceste structuri monitorizeaza efectele crizei mondiale in statele lumii si strabilesc masuri de actiune bine coordonate din care castiga sume enorme.

preot vasilescu 24-05-2012 - 20:17

Evreii au fost mii de ani hartuiti,au supravietuit datorita
intelepciunii si solidaritatii lor,Dumnezeu i-au ocrotit precum si
fiul lor botezat Isus Hristos.
Am slujit 4 ani la biserica ortodoxa romana din Jerusalim,evreii
au facut o tara de invidiat,sunt oameni muncitori,sufletisti si iubitori
ai romanilor.Au una din cele mai avansate tehnologii in toate domenile din lume,armata una din cele mai bune din lume,evreii vor PACE dar ura,invidia si antisimitismul nu ii lasa in pace.Evreii numai sunt cei dinaintea celui de al doilea RM,ei nu se vor da batuti si umiliti ca altadata,vor lupta si lupta si azi si pentru noi,pentru supravietuirea civilizatiei.Islamul a devenit azi o plaga a lumii,un cancer.Peste 50 mil.traiesc azi in UE,construiesc moskei,isi impun religia,sfideaza si subapreciaza crestinitatea,in lume duc razboaie de decimarea crestinilor,vezi Asia,Africa,etc.Cand evreii erau in Europa li se spunea sa se duca in Palestina,azi sunt in Palestina si nici acolo nu sunt lasati sa traiasca………
Uitam istoria,azi aceste hartuiri vor duce la prezicerile biblice,vor aduce potopul,evreii vor supravietui si vor fi stapanii lumii……..

tomi 25-05-2012 - 01:49

Va admir si respect domnule preot pentru corectitudinea si curajul dumitale de a sluji bunatatea domnului DUMNEZEU ai spus un cuvint cald si bun pentru cei ce-au suferit 2000 de ani ducind cu ei credinta,ai adus aici o luminare ce sa aduca un strop de intelegere si lumina in sufletele celor ce urasc de dragul urii.
tomi

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-05-2012 - 16:53

Stii ,draga prietene Tomi , la noi in 2012 trebuie sa vina un PREOT CRESTIN ORTODOX sa spuna cateva ADEVARURI pe FATA ! CINSTE DOMNIEI SALE ,si rusine vesnica defaimatorilor POPORULUI ALES de SFANTUL DUMNEZEU ! SEMA ISRAEL!

Ciu Huhu 25-05-2012 - 09:08

Esti evreu care joci rolul unui preot roman, pentru ati lauda tara Israel si poporul tau evreu, esti Tomi!

ruski celovek 25-05-2012 - 23:40

Ma duhoare excrementara,pentru tine toti care
scriu un gram de adevar si argumenteaza o realitate
sunt evrei.
Tu ce esti mai psihopatule,nulitate rromica?

Tache 26-05-2012 - 00:11

Toti preotii ortodocsi romani sunt legionari. Un preot ortodox roman nu putea scrie o asemenea aberatie.

Paul din Ohio 26-05-2012 - 01:00

Mai Tache, chiar si Gala Galaction a fost legionar? Dar Nicolae Steinhardt? Lasa aberatiile si pune mana pe carte, alta decat manualul KGB.

Cercul 25-05-2012 - 09:43

Astea sunt praf in ochi, cu Germania a facut doua razboiaie, Israelul e agresiv. Politicienii deturneaza atentia de la adevaratele probleme.
Trebuie sa rezolvam problemele de sanatate, prelungirea vietii, explorarea spatiului, cautarea cauzelor biologice ale problemelor sociale. Statul trebuie catapultat de urgenta la muzeu cum spunea Marx.
@BULA, populatia poate sa-si rezolve si singura problemele de sanatate daca se creaza ONG-ul de care vorbesc. De asta cei ce doresc o asemenea opera trebuie sa urmeze facultati serioase nu facultati de soferi de femei de serviciu, de tarfe.

tomi 26-05-2012 - 02:53

Vin cu un cuvânt de mulţumire celor care au dovedit aici în acest grup de comentarii caracterul adevăratului român,suflet nobil iubitor al aproapelui său,vecin bun,prieten sincer,coleg corect, am fost convins ca sânteţi aşa cum v-am ştiut din cei 34 de ani trăiţi in ROMANIA şi nu m-am înşelat.Vă iubesc şi sânt mândru că am patria natală ROMANIA,ţara care mi-a dat tot necesarul de a putea sta pe picioare cu demnitate orişiunde în lume.Si sincer vă spun că nu este zi să nu mă laud cu originea mea română,ce o consder a fi un rang de nobilime. Aici în domeniul în care lucrez sânt mulţi ingineri originari din ROMANIA şi desigur că sânt cei mai buni şi mai apreciati.Am plăcerea de a putea vorbi româneşte zi de zi la serviciu cu colegi care nu uită să folosească limba lor natală .
In schimb nu voi ierta chiar din cauza acestor argumente zise mai sus pe cei care aduc ruşine neamului românesc,acei ofiţeri ratati ai armatei române care din lipsă de alte ocupaţii au îmbrăţişat ideologia fascistă legionară,şi vă promit că nu vor scăpa nepedepsiţi,colonel în rezervă care semnează cu urbos,maior la informaţii care semnează cu digital şi preotul legionar ce semnază cu ciu huhu,identitatea voatră este cunoscută şi predată celor care trebuie să se ocupe de viitorul vostru, adică gratiile. Iar apoi ne vom ocupa şi noi cei care sântem jigniţi de clica voastră,desigur că fără mănuşi,aşa cum merită a fi extirpaţi câinii turbaţi.
tomi

BULA 26-05-2012 - 09:12

Zi-ne cum iti ajuti tu patria natala si pe fostii colegi de serviciu ? Dar concret, nu gargara. Esti de acord cu dezindustrializarea Romaniei si transformarea ei in batjocura strainilor ? Ce zici, bogatanimea evreiasca (masonii) au pus umarul la crearea acestei situatii ?

tomi 26-05-2012 - 11:45

VIN SA- TI ADAUG UN TEXT SCRIS DE MINE IN URMA CU CITEVA LUNI,ACUM ESTE ACTUAL:

=============================
BULA crezi ca nu ma doare la fel dezastrul provocat de “betia marelui capitalism” de dupa 89? Inainte de 89 in ARAD functiona cu trei schimburi UZINELE DE VAGOANE cu 25.000 de angajati, FABRICA DE STRUNGURI cu 7.000 angajati, UTA- UZINELE TEXTILE ARAD cu 20.000 de angajati, TRICOUL ROSU cu 5.000 angajati, TEBA cu 6.000 angajati, CPL, faimosul si renumitul COMBINAT DE
PRELUCRARE AL LEMNULUI ce producea mobila in 90% pentru export cu 11.000 angajati, FABRICA DE SPIRT fosta fabrica a baronului NEYMANN,cu 5.000 de angajati, si alte citeva cooperative ca IBM, FABRICA DE INSIGNE, FABRICA DE PAPUSI-ARADEANCA, FABRICA DE CEASURI VICTORIA, fiecare cu cite 2000-3000 de lucratori. BULA,astazi nu a mai ramas N I M I C A din toate aceste locuri de munca,si ti-am povestit doar despre ARAD,nu mai vreau sa te plictisesc cu ORADEA, TIMISOARA,unde situatia este identica. In ARAD pe locul fostelor intreprinderi ce ti le-am enumerat==au fost rase si cladirile ca nu cumva cineva sa mai indraznesca sa le deschida==deci pe locul lor s-au deschis moluri,supermarkete,sau pur si simplu au ramas teren viran.Pling cind vad in ce dezastru a ajuns orasul meu natal,plinge socrul meu cind trec cu el pe linga locul unde era CPL si zice “vezi TOMI,aici am fost eu sef de sectie 35 de ani,aici unde acum este teren viran.Fiecare teren care era inainte de 89 uzina si dadea piine la 20.000 de oameni acum este MOL si da de lucru la cel mult 150 la 200 de angajati .CE ZICI BULA DE ACEST PAR == 1 MUNCITOR PE LOCUL UNDE ERAU 100. Dezastru national BULA,si asta voi ati facut-o,tot ce au construit comunistii voi ati ras de pe pamint in numele capitalismului. A aparut supermarket KAFFLAND din GERMANIA in locul fabricii de strunguri, a aparut BILLA din AUSTRIA, a aparut CARRMOR din FRANTA.Ce mai este romanesc in ARAD ,zic si eu de ce ma doare mai mult?? Si voi ziceti ca asta tot evereii au facut-o? NU BULA, NU SI NU,VOI ATI VINDUT TARA LA VESTICI PE BANI MARUNTI, ATI VINDUT FABRICILE SI UZINELE LA FIER VECHI. BULA tot dezastrul ce-l aruncati in spatele everilor–ca doar asa este mai elegant== care evrei aproape ca nu mai exista in ROMANIA, tot dezstrul este opera pur romaneasca,in numele acelei mari revolutii din 89,si ce mincati acum este blestemul lui CEAUSESCU,pe care l-am urit si eu din toata inima dar care a pus ROMANIA pe picioare si a lasat in 89 o tara puternic industrializata.Ce ati facut cu ea voi, BULA si company?
tomi

Raspunde » Scris de tomi la 17-12-2011 @ 11:26

Bula hai fi un pic normal chiar ai impresia ca vin evreii sa cumpere o floare ofilita? Vin sa investeasca milioane in ceva ce se duce la vale.Te asigur ca evereii si Israelul nu a contribuit la caderea economiei romane dimpotriva eu de aici stiu bine cit ajutor va acordam si nerembursabil. Livram produse vitale Romaniei cu posibilitati de achitare in termene enorme ca pina la 10 ani.
tomi

preot vasilescu 26-05-2012 - 11:07

Nu reactionez la cei cu capetele aprinse
si creierul afectat……
Dumnezeu sa va ierte pacatosilor!
Adunati-va in mosckei si rugati-va la
Muhamad mai marele religiei Pacii!

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult