Acasa InternationalExterne Gordon Brown sustine ca nu si-a molestat subordonatii

Gordon Brown sustine ca nu si-a molestat subordonatii

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Downing Street a negat informatiile aparute duminica in cotidianul The Observer, potrivit carora premierul britanic, Gordon Brown, si-ar fi maltratat subordonatii.


Purtatorul de cuvant al premierului, citat de BBC, a calificat articolul aparut in The Observer, care preia o serie de pasaje din ultima cartea a lui Andrew Rawnsley, drept “nefondat” si “malitios”. La randul sau, Gordon Brown a declarat, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Channel 4 News, “nu am lovit pe nimeni in viata mea”. Acesta a mai adaugat: “daca ma enervez, ma enervez pe mine … arunc cu ziarele pe jos sau chestiuni asemanatoare”, subliniind insa faptul ca nu devine violent. Printre altele, Rawnsley sustine in cartea sa ca subordonatii lui Brown sunt ingroziti de “comportamentul abuziv si temeperamentul vulcanic al premierului britanic”, fapt care l-ar fi determinat pe secretarul cabinetului, Sir Gus ODonnell, sa demareze o ancheta in acest sens.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS