Acasa InternationalExterne Grecia, in “stare de razboi”

Grecia, in “stare de razboi”

scris de Ziua Veche
5 afisari

„Am fost fortati sa luam masurile cele mai dure, care nu au mai fost luate niciodata de un Guvern in aceasta tara”, a declarat premierul grec George Papandreou , in fata unui congres sindical reunit la Salonic, transmite Mediafax.


„Am facut asta pentru ca lucrurile au atins un punct critic (…), am ajuns foarte aproape de a fi incapabili sa ne imprumutam”, a explicat el. Aceasta este o situatie pe care „vrem sa o evitam cu orice pret”, a adaugat el. Suntem in stare de razboi, luptand impotriva unor interese atat in interior, cat si in exteriorul frontierelor noastre, care vor sa obtina profituri de pe urma situatiei dificile si a slabiciunii in care se afla Grecia in prezent”, a subliniat Papandreou.

0 comentariu

paul 28-03-2010 - 14:42

multumim domnului cristian balici pentru omagiul adus zilei de floriii si a florilor in general.iubesc toate florile din lumea asta. va multumesc.

maria marinescu 28-03-2010 - 16:23

o exprimare simpla a sufletului nostru

Mihaela 28-03-2010 - 16:51

Florile lui Stefan Luchian,par a avea suflet.Ele sunt vii,au personalitate si dinamism.Asta deoarece,in fiecare dintre ele,este o particica din sufletul pictorului.Felicitari d-le Balici,pentru ca ati ales acest prilej,Sarbatoarea Floriilor si ne-ati adus in suflet,crampeie din sufletul marelui pictor !

Huhu 28-03-2010 - 16:58

Ah Doamneee!!!!!!!

JIMMY97 - Roxana P 28-03-2010 - 22:26

Urmaresc cu placere acest subiect . Felicitari autorului !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS