Acasa InternationalExterne Grecia: Pe 10 şi 11 aprilie va avea loc o grevă de 48 de ore

Grecia: Pe 10 şi 11 aprilie va avea loc o grevă de 48 de ore

scris de Stefan Galai
3 afisari

În Grecia va avea loc, în zilele de 10 – 11 aprilie 2012, o grevă de 48 de ore, organizată de Sindicatul General al lucrătorilor portuari, care va afecta transportul naval de persoane şi mărfuri între partea continentală a statului grec şi insule, potrivit unui comunicat al MAE.

MAEMinisterul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în această perioadă în Grecia că în zilele de 10 – 11 aprilie 2012 pe teritoriul acestui stat va avea loc o grevă de 48 de ore. Decizia a fost luată în semn de protest faţă de măsurile de austeritate adoptate de Guvernul elen, se arată în comunicatul MAE.

Potrivit comunicatului, greva este organizată de Sindicatul General al lucrătorilor portuari şi va afecta transportul naval de persoane şi mărfuri între partea continentală a Greciei şi insule.

Pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute pe parcursul deplasării în Grecia, MAE recomandă cetăţenilor români să se intereseze din timp asupra situaţiei de pe plan local.

Pentru detalii suplimentare, cetăţenii români pot contacta Ambasada României la Atena, respectiv Consulatul General al României la Salonic, mai informează comunicatul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult