Acasa InternationalExterne Grecia presează Germania (video)

Grecia presează Germania (video)

scris de C.P.
9 afisari

Grecia presează Germania să îi plătească presupusele datorii în urma distrugerilor provocate de nazişti în cel de-al Doilea Război Mondial cu un clip care este difuzat în Atena în mijloacele de transport în comun.
German_bombers_Ath_3235739aClipul, care are 50 de secunde, înfăţişează aspecte oribile ale ultimei conflagraţii mondiale, printre care: moartea din pricina înfometării a grecilor, Holocaustul la care au fost supuşi evreii eleni şi trimiterea copiilor în lagăre de concentrare şi distrugerea satelor.

„Scopul acestei campanii este salvarea memoriei istorice a poporului grec„, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului elen al Apărării, Kyriakos Zilakos, citat de money.cnn.com.

Grecii pretind că Germania le datorează 279 de miliarde de euro în urma distrugerilor provocate de nazişti în cel de-al Doilea Război Mondial, în timp ce nemţii susţin că problema plăţii compensaţiilor a fost deja soluţionată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult