Acasa InternationalExterne Greseala bulgareasca: politisti care au batut fosti politisti

Greseala bulgareasca: politisti care au batut fosti politisti

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Patru ofiteri de politie bulgari au batut din greseala o familie, in timpul unei operatiuni desfasurate in orasul Karadzhali, din sudul tarii, potrivit novinite.com.

Politistii au intrat vineri noapte in locuinta lui Aysel Mustafova si i-au batut pe cei patru membri ai familiei acestuia si un oaspete venit din Turcia.

Fortele de ordine au descoperit abia sambata dimineata ca gresisera adresa. Sabahtin Mustafov si fiul sau, Kadir, au fost arestati si eliberati ulterior, dupa ce s-a descoperit greseala.

Fiica familiei, care este studenta la universitatea Plovdiv, a suferit o contuzie si, din aceasta cauza, nu a promvat un examen programat pentru ziua de luni.

Aysel Mustafova a depus o plangere la politia locala si la toate institutiile relevante fata de modul in care a fost tratata familia sa si cere o ancheta minutioasa si pedepsirea celor responsabili. Mustafova si sotul ei sunt fosti ofiteri de politie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS