Acasa InternationalExterne Greu de decapitat

Greu de decapitat

scris de M.A.
3 afisari

Fondatorul WikiLeaks, australianul Julian Assange, a dat asigurări că site-ul său rămâne dificil de decapitat graţie celor 800 de voluntari şi milioanelor de persoane care îl sprijină, transmite Agerpres, citând un interviu din săptămânalul columbian Semana.

Julian Assange (csmonitor.com)

Julian Assange (foto: csmonitor.com)

„Ultima dată când am fost închis am continuat să publicăm în fiecare zi. Suntem greu de decapitat„, a declarat el în interviul realizat la Londra. „Anumite medii au construit mitul potrivit căruia sunt un super erou şi totul se află pe umerii mei în termeni de muncă. La început aşa a fost, dar ne-am extins în ultimii ani”, a continuat Assange, adăugând: „aproximativ 800 de voluntari şi o reţea extraordinară compusă din milioane de persoane ne sprijină”.

„Ei vor să supravieţuim şi să ne continuăm publicările”, a explicat Julian Assange, care a precizat că a fost „ameninţat cu moartea de sectoare ale dreptei americane şi de persoane asociate cu neoconservatorii”. Săptămânalul Semana este cea de-a doua publicaţie columbiană care primeşte telegrame diplomatice în posesia WikiLeaks, după cotidianul El Espectador. Semana a primit 9.000 de documente, provenind de la ambasadele americane de la Bogota şi din Venezuela între 1985 şi 2010.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult