Acasa InternationalExterne Hackerii care sustin WikiLeaks vor sa atace site-ul Amazon. Urmeaza Facebook

Hackerii care sustin WikiLeaks vor sa atace site-ul Amazon. Urmeaza Facebook

scris de Ziua Veche
1 afisari

Grupul de hackeri care a revendicat atacurile informatice asupra site-urilor MasterCard, PayPal şi Visa a anunţat, joi, că următoarea sa ţintă este compania Amazon, care a refuzat să mai găzduiască site-ul WikiLeaks, relatează Sky News, preluat de Mediafax.


Grupul Anonymous a făcut anunţul într-o postare pe site-ul de microblogging Twitter: „Amintiţi-vă, astăzi avem nevoie de voi mai mult ca oricând. Vom arunca tot ce avem către www.amazon.com”.

Cu puţin timp înainte, un purtător de cuvânt al grupului a declarat, pentru Sky News, că una dintre următoarele ţinte ale hackerilor ar putea fi Facebook. Conturile de Facebook ale membrilor grupului, utilizate pentru coordonarea atacurilor şi menţinerea legăturii cu susţinătorii acestuia, au fost anulate.

Hackerii au revendicat atacurile care au blocat site-urile Visa, MasterCard şi PayPal, după ce acestea au anulat serviciile către WikiLeaks, şi au ameninţat că şi Twitter ar putea deveni o ţintă a atacurilor informatice în campania Operation: Payback.

Fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, a fost arestat la Londra, în baza unui mandat emis de Suedia într-o anchetă de agresiune sexuală. Site-ul a început să publice, la 28 noiembrie, peste 250.000 de documente diplomatice americane, provenite de la ambasadele SUA din întreaga lume.

0 comentariu

Mache 27-04-2010 - 10:42

Sa nu uitam ca presa care a facut parale si tiraje pe vremea lui Bombonel era presa anti-PSD-ista. Inclusiv Ziua a scos tiraje frumusele pe vremea darii in gat a stenogramelor PSD-iste.

In 2008-2009 presa a incercat manevra inversa punandu-si toate sperantele inteligenta prostanacului. Daca in vremea lui Bombo mai existau umbre de obiectivitate, in preajma campaniilor din 2008-2009 acestea au disparut cu totul in incercarea disperata de a-l transforma pe matroz in talpa iadului si pe prostanac in lumina intelepciunii. Sa nu uitam editorialele SRS-ului din 2009 in care timp de luni de zile eram asigurati negresit ca marinelul e huiduit pe unde apare. Atat de huiduit a fost incat a castigat alegerile…

Rezultatele le-am vzut cu totii: Prostanacul a izbutit sa piarda toate alegerile posibile in pofida faptului ca avea toti asii in maneca. Iar presa ce si-a pus toata nadejdea in inteligenta sa a ramas si fara mult asteptatele contracte guvernamentale de publicitate si fara cititori dispusi sa cumpere ziare. Pentru ca nu trebuie uitat nici o clipa ca marea masa a PSD-istilor sunt la limita alfabeizarii si nu cumpara in general gazete, iar ailati s-au scarbit.

Si uita asa Ziua a ajuns de la 60000-70000 de exemplare cate avea in campania din 2004 la undeva in jur de 10000 in 2009, in timp ce ziarele care si-au pastrat cat de cat bunul simt ca Evenimentul Zilei si Romania Libera au supravietuit.

Na kazanie!

sorge 27-04-2010 - 13:59

Dar nu mai am ce zice .
Ai zis o singur .
Acuma nu vreau sa torn sare pe rani ,dar o parte din forumisti [cit de cit impartiali ],am prevazut o situatie fara iesire in cazul in care cistiga Basescu .
Voi nu v ati gindit ?

telemache 27-04-2010 - 14:22

Felicitari, dle Varzaru. Corect.

Da da, pe dracu! 27-04-2010 - 15:35

In realitate esti un pirlit de pedelist, cazut in cap in copilarie, ramas cu multe sechele, la cap!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult