Acasa InternationalExterne Hamas, potop de rachete asupra Israelului

Hamas, potop de rachete asupra Israelului

scris de D.S.S.
805 Afisari

Mişcarea islamistă Hamas, care deţine controlul asupra Fâşiei Gaza, a lansat luni seara zeci de rachete asupra Israelului, care a răspuns cu atacuri aeriene, o nouă escaladare ce riscă să degenereze în război deschis. În cursul nopţii de luni spre marţi, Forţele Aeriene israeliene au lansat zeci de raiduri în Fâşia Gaza.

Hamas, potop de rachete asupra Israelului

Hamas, potop de rachete asupra Israelului

Forţele Aeriene israeliene au lansat, în cursul nopţii de luni spre marţi, zeci de raiduri în Fâşia Gaza, în urma tirurilor de rachete care au vizat sudul Israelului, au anunţat martori şi surse palestiniene din domeniul securităţii, relatează AFP.

Aceste atacuri multiple s-au soldat cu nouă răniţi uşor, potrivit unui bilanţ provizoriu. O purtătoare de cuvânt a armatei israeliene a confirmat lansarea unei „operaţiuni aeriene”, fără să ofere precizări despre amploarea sa.

Atacurile au vizat case în sudul Fâşiei Gaza, în special din Khan Younis, potrivit unor martori.

Brigăzile Ezzedin al-Qassam, aripa militară a mişcării islamiste Hamas, care deţine controlul asupra Fâşiei Gaza, a adresat ameninţări în urma efectuării acestor raiduri.

Israelul „a depăşit o linie roşie atacând case. Dacă această politică nu încetează, vom răspunde lărgind cercul ţintelor noastre până la un punct în care ne vom surprinde inamicul”, au avertizat brigăzile într-un comunicat.

Fostul şef al Guvernului Hamas, Ismail Haniyeh, a făcut apel, într-un comunicat, „la unitate palestiniană pe frontul politic şi pe teren, dar şi la o intensă coordonare şi cooperare între toţi membrii poporului pentru a face faţă acestei etape critice”.

De asemenea, el a subliniat că este „mai mult ca oricând în favoarea reconcilierii palestiniene în faţa acestei agresiuni”, făcând aluzie la recentul acord de reconciliere semnat între Hamas şi Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei (OEP), care a permis constituirea unui Guvern de uniune.

Potrivit armatei israeliene, peste 40 de rachete au fost lansate dinspre Fâşia Gaza în doar o singură oră, luni seara, dintre care 12 au fost distruse în zbor de sistemul de apărare Iron Dome deasupra oraşelor Ashdod şi Netivot, în sudul ţării. Nicio persoană nu a fost rănită.

Atacurile au fost revendicate de Brigăzile Ezzedin al-Qassam, aripa militară a mişcării islamiste Hamas. „Brigăzile Ezzedin al-Qassam au tras zeci de rachete spre oraşele Netivot, Ashkelon, Ashdod şi Ofakim ca reacţie la agresiunea sionistă”, a anunţat organizaţia într-un comunicat. „Rachetele constituie o reacţie naturală faţă de crimele israeliene împotriva poporului nostru. Ocupantul (israelian) să înţeleagă bine acest mesaj. Nu ne temem de ameninţări şi vom răspunde crimelor sale”, a avertizat purtătorul de cuvânt al Hamas, la Gaza, Sami Abu Zuhri.

Sirenele de alertă au răsunat până la Beit Shemesh, la 80 de kilometri distanţă de Fâşia Gaza, nu departe de Ierusalim, potrivit unui comunicat militar. La puţin timp după, Forţele Aeriene israeliene au lansat peste 30 de atacuri asupra sudului teritoriului palestinian, la est de Rafah, într-o zonă cu tuneluri situată în apropierea frontierei cu Israel, potrivit serviciilor de securitate ale Hamas. Atacurile nu au produs victime.

Conform televiziunii publice, Cabinetul de securitate, convocat luni de premierul israelian Benjamin Netanyahu, a dat undă verde armatei „să înăsprească represaliile împotriva Hamas”.

Zeci de tancuri au fost mobilizate în apropierea frontierei cu Fâşia Gaza şi sunt pregătite să intervină în cazul lansării unei ofensive împotriva enclavei palestiniene, potrivit unor imagini prezentate de televiziunea israeliană.

Sute de rezervişti au fost de asemenea mobilizaţi şi armata „are capacitatea de a chema încă aproximativ 1.500”, a declarat un purtător de cuvânt al armatei. În plus, două brigăzi de rezervişti sunt pregătite în caz de necesitate, a adăugat el. Confruntarea dintre Hamas şi Israel se intensifică după moartea a opt combatanţi palestinieni în cursul nopţii de duminică spre luni. Un al nouălea combatant palestinian este în stare critică. În total, aproximativ o sută de proiectile au fost lansate din Fâşia Gaza înspre sudul Israelului în ultimele 24 de ore, potrivit armatei. Un militar a fost rănit uşor, iar două case distruse.

„Cu ultimile tiruri, Hamas a depăşit o linie roşie şi va trebui de-acum să plătească”, au apreciat oficiali de rang înalt israelieni citaţi de postul de televiziune privat 10. În realitate, premierul israelien nu pare să aibă o altă soluţie decât recurgerea la forţă. Duminică, el a îndemnat Guvernul său la reţinere. „Experienţa a demonstrat că în astfel de momente, precum cel de astăzi, trebuie să ne păstrăm capul limpede”, s-a adresat el miniştrilor mai belicoşi.

Dar aceasă linie de prudenţă l-a determinat pe ministrul de Externe Avigdor Lieberman, un ultranaţionalist, să anunţe că renunţă la alianţa cu partidul Likud al lui Benjamin Netanyahu. „Nu mai este un secret că există dezacorduri fundamentale, care nu mai permit o activitate comună (cu Likudul). Ne despărţim şi vom înfiinţa altă facţiune”, a anunţat Lieberman într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

El se opune poziţiei lui Netanyahu şi susţine o intervenţie „masivă” în Fâşia GazaPartidul lui Lieberman, Israel Beiteinu (Israelul casa noastră), a prezentat o listă comună cu Likudul în alegerile legislative din ianuarie 2013. Blocul Likud-Israel Beiteinu este alcătuit din 31 de deputaţi din cei 120 câţi se află în Knesset (Parlament).

În acest context de criză, trei dintre cei şase suspecţi evrei arestaţi pentru răpirea şi asasinarea unui minor palestinian, la Ierusalimul de Est, pe 2 iulie, au mărturisit că au comis crima.

„Trei dintre cei şase suspecţi aflaţi în detenţie au mărturisit uciderea lui Mohammad Abu Khdeir, afirmând că l-au ars de viu, şi au reconstituit scena crimei” în faţa poliţiştilor, a precizat o sursă, care a solicitat protecţia anonimatului. Şase tineri extremişti evrei au fost arestaţi duminică dimineaţa de către poliţie, în acest caz supus în continuare unei cenzuri mediatice. Mohammad Abu Khdeir, în vârstă de 16 ani, a fost răpit pe 2 iulie din cartierul Shuafat, în Ierusalimul de Est ocupat şi anexat de Israel. Cadavrul minorului – „ars în întregime” potrivit avocatului familiei – a fost găsit câteva ore mai târziu în apropierea unei păduri, în partea de vest a oraşului.

Încă de la descoperirea cadavrului, palestinienii au acuzat evrei extremişti că l-au răpit şi ucis din răzbunare, după răpirea şi asasinarea a trei studenţi israelieni în regiunea Hebron, în Cisiordania ocupată, fapte atribuite de către Israel mişcării islamiste palestiniene HamasPreşedintele Shimon Peres şi premierul Benjamin Netanyahu l-au sunat luni pe Hussein Abu Khder, tatăl minorului palestinian, primul pentru a-şi exprima „ruşinea”, iar cel de-al doilea”indignarea” faţă de această crimă „abominabilă”.

103 comentarii

pathfinder 08-07-2014 - 15:56

Interesanta treaba!
Nici un evreu, arab, anti-evreu sau furnalicios pe aici…

S-a instaurat pacea mondiala!!!

urbos 08-07-2014 - 16:09

Cand ai vazut tu arabi pe forumul asta mai cap de poola? In schimb ji danii…
Asadar raspunsul e simplu, daca ji danii stau in banca lor, se face liniste.

pathfinder 08-07-2014 - 16:21

Pai da matale cer esti mai ابو القاسم محمد ابن عبد الله ابن عبد المطلب ابن هاشم?
Aud?!?

jan dinu 08-07-2014 - 17:04

Pfutule Jan matushea in cur de arabi, detii dreacului de horoveti, vor ardie ca huldaii. S-or baga verii nosti ovreii in ei die lor fluturea urechile ca la popandai, blastamatii da shie roaga cu curu in sus la Domnul Dumniezeu shi cu fruncea la satana lor da bliestamati. Stau la mosceaua lor ca iepurii unu cu limba in curu sheluia din fata, afurisita creatie a diavolului iaste ashtia.
JD- USA San Diego

CONGO 08-07-2014 - 19:28

Hamasu e inutil, iar Gaza cu atat mai mult.
Io nu stiu de ce se complica Israelul sa tina pe teritoriul lui astfel de entitati de kkt!

Dar, noroc ca-i mai bombardeaza un pic, ar fi bine sa-i bombardeze macar o data pe saptamana ca aducere aminte de „nu va mai jucati cu rachetele”

urbos 08-07-2014 - 21:26

La furnal!

Astept scarbe ji danesti si basisti ji daniti sa latre la mine d-alea cu rasismu, ura, genocidu, nu la ji danu lor imputit de deasupra.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 21:29

….La krurwa de matta’ akakaturboase !

US 10-07-2014 - 17:58

Până în prezent, toate rachetele lansate din Fâșia Gaza asupra orașelor israeliene au fost distruse de sistemele Iron Dome !

tomi 08-07-2014 - 21:29

Asa, ma scuzati ca nu am luat cuvantul pana acum. Nu am murit si nu a murit nimeni in Israel, chit ca hamasul ne-a trimis 100 de rachete si asta doar astazi. Pana la noapte mai au timp sa-si mai strice cateva din jucariile lor. Am fost ocupat de nu v-am zis nimic pana acum de evenimentele de aici, eram ocupat cu pregatirea castravetilor si abia acum am ajuns acasa de la servici. Dupa ce Israelul a stat cu MULTA rabdare pana astazi, in ciuda celor peste 300 de rachete trase din Gaza cu care arabii promiteau ca vor arde Israelul. Nu ne-au ars insa au arat un pic ogoarele facand un serviciu agricultorilor. Ca cineva sa fie asa de idiot sa nu poata pricepe ca nu au cum sa ajunga rachete in locuri populate, tot ce zoboara si se gaseste din punct de vedere balistic ca are traseu spre zone locuite sant eliminate de sistemul antiracheta israelian. Ca la orice sistem tehnic pot fi rateuri dar se pare ca totusi Dumnezeu ne are inca in grija lui si nici o racheta din cele 300 nu a zgariat pe nimeni.

tomi 08-07-2014 - 21:35

Urbos, tu de pi7da ma-tti ai auzit? Dar ca-ti fut crucea mortilor tai ai auzit? Daca nu, auzi acum. Santem bine mersi, dar nu si cei din Gaza, finantatorii si stapanii tai. Ei sant la furnalul tau tataie. Ba tataie ce ard sobolanii tai, mamaaaa….

tomi 08-07-2014 - 21:42

Postarea de sus apare ca daca tot ai pomenit de furnal mi-am amitit ca hamasnicii tai ard tataie, de plange mama lor ca i-a avortat pe lumea asta, dar vei arde si tu urbos, ma bestie, cum vei arde mai, ca benzina de avion, daca ai auzit cumva de-i zice karosen. Spanzura-te bestie, iti futem fratii bestie, vrei si tu sa fi futuut imbecile?

tomi 08-07-2014 - 21:56

Domn profesor UnUL unde santeti?, urbos este in foc concentrat, pacat sa pierdeti ocazia sa-l vedeti turband pe imbecil.
Va astept la intalnire la Cluj, aterizam pe 18 pe la orele 12 si jumatate, sper sa veniti. Pana la trenul de Arad avem timp destul de un pahar de vorba.

UnUL 08-07-2014 - 22:05

E bolnav. Aș putea să îi recomand un psihiatru bun, dar aș băga mâna în foc că ar declina oferta mea. Căci cei mai nebuni sunt cei ce se cred sănătoși – și inteligenți, pe deasupra.
Sper să nu intervină nimic și să putem bea o cafea.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 22:10

Tu dobitockule , cauta-te ! Desi este inutil , in faza in care te prezinti,
Dar daca totusi vrei sa ajuti , cauta un medic veterinar !
Daca tot apare papagalul perush cu o cursa pt. oameni !
Varlak …
Laicsi …

UnUL 08-07-2014 - 22:12

Cretinache, nu vorbeam cu tine. Du-te și te spânzură!

tomi 08-07-2014 - 22:20

Laicsi …, megy pisilni, varad a kibaszott uknagymamadad.
Daca nu termini cu interventiile tale neinvitate cred ca vei da de dracu si zau ca nu am nimic cu tine. Sti ca sant o persoana care nu face in pantaloni de un cioroi chit ca ar fi in mod teoretic din Arad, asa ca ia un diazepam si linisteste-te.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 22:27

Szaiba baszod aszta budos kibaszot kurva edes anyadat . darabokra leszel , te degeneralt !
Sa nu te ingrijorezi de vremea rece , vei dispune de un pardesiu de ocazie , de esenta tare !

UnUL 08-07-2014 - 22:33

Parpanghel, ești din ce în ce mai bou.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 22:37

Taci ma skursura de IDIOT CONGENITAL !
sa vi si tu la aeroport sa-l primim cum se cuvine pe PAPAGALUL -perush !
Ca semn distinctiv , adu si CAMASA VERDE cu DIAGONALA a lu’h tac-tu …legionaru !

tomi 08-07-2014 - 22:47

LORD, tu ti-ai luat chiar toate diplomele cu MAXIM? Se vede sulla cat esti de inteligent. Auzi sa nu te vad cumva ca vi sa vinzi pe aeroport inele de bronz ca vei fi arestat in cinci minute. Auzi bre cioroiule toate facultatile le-ai facut in Kekecs?

UnUL 08-07-2014 - 22:50

„să vii” cu 2 i, cretin congenital !!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 22:52

Toate ma’h papagalule , inclusiv cele de anatomie patologica !
Darabokra vagom aszta degeneralth pofad
ath!
Marady , othon !
Laicsi !

UnUL 08-07-2014 - 23:29

Îmi pare rău. Parpanghel, la maghiară nu sunt în stare să te corectez.

salut 08-07-2014 - 22:12

Sa nu-l pupi in coor in public. E dizgrațios.

UnUL 08-07-2014 - 22:13

Sportul ăsta îl practici doar tu, gunoiaș.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 22:17

IDIOTule ! Cuninlingusul este OBICEIUL tau, TRADITIONAL !
Ca si sado-masochismul !

salut 08-07-2014 - 22:25

Sigur ca da. Se vede din postarile mele: ” Vai, domnu’ Tomy, cand veniti la Cluj? Daca nu vreti un pupic pe funduleț la Cluj, vin eu la Arad sa vi-l aplic personal! ”
Hahaha, mai secatura mai! Esti atat de infantil cu ” ba nu, ba tu”-ul tau ! Ai dat in mintea copiilor, ramolitule.

UnUL 08-07-2014 - 22:40

@Parpanghel
Dincolo de faptul că încurci pupatul în rect cu cunilingusul – fără N, prostovane! – confunzi obiceiurile tale cu ale mele. Adică ești un ghem de confuzii.
@Salaud
Ia mai du-te tu naibii, boulene ! Nu toată lumea suferă de mârlănie congenitală în fază terminală, ca tine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 22:44

DOBITOckule esti un IDIOT Congenital , care copiezi fara a intelege nici macar sensul elementar al cuvintelor si frazelor !

salut 08-07-2014 - 22:56

” Vai, domnu’ Tomy, cand veniti la Cluj? Daca nu vreti un pupic pe funduleț la Cluj, vin eu la Arad sa vi-l aplic personal! ”

@Salaud
Ia mai du-te tu naibii, boulene ! Nu toată lumea suferă de mârlănie congenitală în fază terminală, ca tine.

================

Marlanie, nemarlanie, poponelul lui „domnu’ tomy” iti miroase a margarete si iti face buzitele ventuza mintenas !

US 10-07-2014 - 17:59

Până în prezent, toate rachetele lansate din Fâșia Gaza asupra orașelor israeliene au fost distruse de sistemele Iron Dome

UnUL 08-07-2014 - 22:48

Dacă nu intervine nimic, voi fi acolo și voi ține în mână o foaie de hârtie pe care va fi scris TOMI.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 22:54

Hartia sa fie de calitate ; IGENICA …doara astepti un kkt!

UnUL 08-07-2014 - 23:32

Nici gând, de hârtie igienică voi avea nevoie când te voi aștepta pe tine.

Cioxe 11-07-2014 - 09:00

🙂 🙂

Cioxe 11-07-2014 - 09:02

Se-ntilnesc doi kktzi ….boahhhhhh……

UnUL 11-07-2014 - 09:10

S-au întâlnit deja, pe forum: tu și cu Parpanghel.

UnUL 11-07-2014 - 09:48

Știi cum se numea cățelul lui Obelix? IDEFIX. Dar ăla măcar era simpatic.

Cioxe 12-07-2014 - 05:58

Ba, da tu stii cum se numesc sotziile la motzi ?

So tzii de motz !

UnUL 12-07-2014 - 07:52

Prima dată că ai și tu haz.

digital 08-07-2014 - 22:55

ți-o vei ține-n mână?!
foarte frumos!
epic!
hahaha!
unul cu ea-n mână pă airport!

UnUL 08-07-2014 - 23:32

Dacă tu ai o foaie de hârtie în loc de…, e treaba ta.

digital 08-07-2014 - 22:16

aterizezi pă koaye mă, pe 18 …pe la orele 12!

UnUL 08-07-2014 - 22:32

Mda: pe ale tale.

digital 08-07-2014 - 22:37

deja își dă cu polizoru pă ele iar la aterizare va urla:teroriștii hamas!
ce să știi tu mă pulette cum se coc loviluțiile!

tomi 08-07-2014 - 22:42

Digital, tataie, urbos este in coma de i-ai preluat stafeta sau s-a innecat in buda? Cum de ti-a acordat asa o mare cinste sa te fut pe tine in locul lui?

UnUL 08-07-2014 - 22:42

Era vorba de ale tale; aș călca și eu cu plăcere pe ele de câteva ori.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 22:46

Stai acasa , daca nu vrei sa te pupe rece !
Laicsi

digital 08-07-2014 - 22:46

UnUL
08-07-2014 at 22:42
tu poți să mi-o sugy cu mare plăcere!
și boulețul de tomi dar numai după ce aterizează că-n deltaplan e interzis!

UnUL 08-07-2014 - 22:49

Sugeți-o singur!

salut 09-07-2014 - 01:37

@ „UnUL
08-07-2014 at 23:51
Măi Degețel, tu atât atât de cretin că nici la meci nu te uiți?”
====================

Ala e stapane-to, tomy, ca el zice ca s-a bagat in gaura de sobolan si vede filme de groaza in timpul meciului, ramolitule !

Fugi repejor si tzuka-i coorul sa nu se supere ca l-ai jignit !

CONGO 09-07-2014 - 02:24

@ UnUL si unicul

pai degetel si salut nu se uita ca nu joaca rusii, iar apoi Putin nu s-a exprimat ca adica cine sa castige, deci nu se face sa-si risipeasca emotiile si inutil si fara ordin.

salut 09-07-2014 - 02:30

Mai Congo, te chinui atat s-o faci pe desteptul si nu-ti reuseste deloc ! Ce te mai scremi, ce ti se umfla ochii….

Cioxe 12-07-2014 - 06:01

UnUL

08-07-2014 at 22:49

Sugeți-o singur!

hahaha …. REPETENTULE !!!!

UnUL 12-07-2014 - 07:43

Asta chiar că era de tastare, puișor. De, cu un ochi la meci….

Cioxe 13-07-2014 - 06:34

Ce meci ba timpitule ? de cricket ?
Ce mincinos ….

Cioxe 13-07-2014 - 07:03

Tomiiiiiiiii , sa ne iei pa toti baietzii astia care te simpatizam .. in gura …
Al dreaq’ da jegos cannibal ce esti !

UnUL 13-07-2014 - 07:39

@Steaua-Astra, vițelușț!

UnUL 13-07-2014 - 07:41

@Cioxe
Steaua-Astra, vițeluș

digital 08-07-2014 - 22:51

băi unule, vezi că tomi vine călare pe zmeu, așa că vezi cui îi sugy ..lla!!!

UnUL 08-07-2014 - 22:52

Ia fă niște contorsionism și fă ce spuneam, mai sus.

tomi 08-07-2014 - 23:03

digital, ma bestie vad ca vreti sa-mi usurati treaba, haideti toti pe aeroport, sa va anuntati cine vine sa va rezolv ordinele de arest, pe aeroport si asa este unitatea mossadului si al sabakului, va aducem direct in Israel sa va facem proces ca lui Eichmman, nu santeti mai putin valorosi ca el din punctul nostru de vedere, cred ca veti avea un proces scurt, dupa cate ati scris despre evrei eu nici nu v-asi mai face proces, direct in funie.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-07-2014 - 23:07

Hou nebunule ! Doara nu ai impresia sa credem ca un psihopat care nici nu este EVREU dupa mama , poate comanda structurile de securitate ale ISRAELULUI care pot aresta in tari ca Romania !
PSIHOPATULE out !

tomi 08-07-2014 - 23:14

Auzi digital tataie, ma bucur de postarile tale de astazi, si ale tale si ale lui urbos dar si ales Carpatianului care si-o cauta singur cu lumanarea. Amenintarile si postarile voastre le-am discutat cu cativa colegi care se ocupa de cei ca voi, se pare ca puteti sa fiti condamnati in situatia de fata ca si criminali de razboi. Amenintari si antisemitism, antiisraelism in caz de razboi cum este Isreaelul astazi se considera crima de razboi. Auzi bestie tu si colegii tai legionari cautati-va avocati buni, ca zau ca dati de dreacu. Ma digital tu ai morti? fute-le si tu crucea asa cum i-am propus lui urbos. Ma sulla vad ca il inlocuiesti fara succes, ai cumva diaree? Asta imbecilul de-si zice urbos tot in coma zace?

digital 08-07-2014 - 23:20

tomi
08-07-2014 at 23:03
tu nici pă mătta n-o poți aresta mă!

tomi 08-07-2014 - 23:21

– – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD
08-07-2014 at 23:07

Hou nebunule ! Doara nu ai impresia sa credem ca un psihopat care nici nu este EVREU dupa mama………….
============
Pai da acum deja sant linistit, s-a terminat cu antisemitismul, dupa cum sustine LORD-ul nici eu nu sant evreu ca la noi religia se ia dupa mama. In sfarsit imi face cineva un bine pe forum. Carpatianule ai de la mine 10 dolari pentru servici, m-ai scapat de gura lui urbos si digital, daca nu este mama evreica nici eu nu sant, copii nici pe atat. Acum trebuie sa stabilesc ce sant si s-a rezolvat cu antisemitismul. Ce trece mai bine in Romania?
ortodox sau catolic sa stiu ce aleg?

tomi 08-07-2014 - 23:34

Ma hai ca ma distrati, ma fut cu voi bestiilor in timp ce afara suna sirenele si aud bubuitul rachetelor antirachete care fac BUUUMMM..
Ma suulle aveti voi habar pe ce lume traiti? Digital, urbos, ereticicul, LORD,salut, mi-e mila de voi, primitivi, cu un orizont redus, cu saracia informatica bizara, mizeria in care traiti v-a facut caraghiosi. Pe scurt ma pish pe voi, am terminat, este un film bun la televizor, pe una din cele 180 de canale ce le am, in timp ce suna sirenele prefer sa vad un film de groaza este cu vampiri si lupi . Voi luati-va pilulele si treceti in saloane, ma refer la paranoicii ce se stiu bine cine sant, pe onoarea mea ca mi-e greatza sa va mai enumar. Hai mars de aici, nu este tema de nasul vostru. Aici in Israel traiesc oameni nu neandethalieni ca voi.

digital 08-07-2014 - 23:43

tomi
08-07-2014 at 23:34

……in timp ce suna sirenele prefer sa vad un film de groaza este cu vampiri si lupi ……..

o să mori, tâmpitule, schimbă dreq pă desene animate, cretinule!

UnUL 08-07-2014 - 23:51

Măi Degețel, tu atât atât de cretin că nici la meci nu te uiți?

digital 08-07-2014 - 23:54

UnUL
08-07-2014 at 23:51

măi prostule, moare tomi și tu te uiți la meci?!
merkălița a dat gol brazilienilor?!
n-a dat mă, îți spun io da tu habarnist cum ești, de unde dreq să știi!

jan dinu 09-07-2014 - 09:33

Ma digitare, razi matale de domnul Tomi, dar vad ca shi matale ai acolo in pishetoare un morcov mare. Eu zic de ashi cum vedem noi situatia ca matalutza vei ardie mai repede de bazushile lui rusu Putin. Fashe rusu frigarui dhin voi tatushilor. Nano pidanda da dejetu tot in cur il tii? maoi scoatel dan cind in cind sal linji nano.
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-07-2014 - 13:44

…papagalule perush, pastreaza aia 10 $ ,
o sa fie nevoie de , si mai mult !
…La bocitoare …dupa VESNICA
pomenire !
Darabokra -darabokra
Laicsi …

Cioxe 13-07-2014 - 06:44

Bey Tomi, hai ca te-au inmuiat bine baietzii !
Linga tine cad bombe, ma rog niste pocnitori amarite, si tu te chiombesti la tv …hahaha ti-am spus ca esti un nesimtzit imputzit .
In locul tau as asculta un Wagner majestuos , m ?

CONGO 09-07-2014 - 01:16

Hamasul din Gaza trebuie bombardat pana cer pace, dar trebuie sa predea arnmele si paraseasca Gaza, iar administratia israeliana ar fi bine sa dea o mana de ajutor pentru 10-20 de ani cu armata si legea martiala, ca sa ii asigure pe cetateni cu pace civila.

Antibasistul 09-07-2014 - 09:03

Allah akbar!!!

jan dinu 09-07-2014 - 09:26

Asa-i pirando ca ghine zishi. Sa te duca dreacu in iad mortashiune. Allah satana sa te ia la el nano dreac.
JD-USA

Antibasistul 09-07-2014 - 13:01

ALLAH AKBAR!!!!!!

UnUL 09-07-2014 - 13:28

ALLAH BARBAR, ți-am mai spus !

US 09-07-2014 - 17:43

Ma titirezule, tu cand ai fost muscat de sarpe ca o dai cam aiurea? Asculta cretinel, du-te tu in centrul Tel Avivului si striga in gura mare refrenul tau cu allahu. Numara in gand intre timp de cate ori vei reusi sa repeti refrenul. Daca treci de trei ori esti un mare norocos, dar eu zic ca la a doua strigare vei avea deja o gaura in creier.

US 10-07-2014 - 18:00

Până în prezent, toate rachetele lansate din Fâșia Gaza asupra orașelor israeliene au fost distruse de sistemele Iron Dome !!

Antibasistul 12-07-2014 - 06:44

Stiu ba, ca acum doi ani ați impuscat, in public un
evreu pentru ca a rostit din greseala numele lui Allah, criminalilor!!!

CONGO 09-07-2014 - 01:33

in acest meci, inceput de Hamas in plin campionat mondial, ar fi bine sa piarda cu 100,000 la 3, poate le intra la cap!

US 10-07-2014 - 18:01

Până în prezent, toate rachetele lansate din Fâșia Gaza asupra orașelor israeliene au fost distruse de sistemele Iron Dome !!!

UnUL 10-07-2014 - 18:03

Corect, dar asta nu e un motiv să repeți de 15 ori această afirmație.

pathfinder 10-07-2014 - 18:06

Vrea sa fie sigur ca s-a inteles.
Fiecare cu pasarica lui…

Antibasistul 12-07-2014 - 06:46

Lasa omul sa repete, ca-i face placere!

UnUL 12-07-2014 - 07:50

El se repetă, tu te bâlbâi.

Antibasistul 12-07-2014 - 09:11

Iarasi vorbesti neintrebat needucatule basist!
Ce te fu…e pe tine grija, ca io ma bîlbîi?

UnUL 12-07-2014 - 09:23

Eu voiam doar să-ți recomand un specialist care te-ar putea ajuta.

Cioxe 13-07-2014 - 06:46

care-i treaba ta ba bilbiitule sclerozat ?

digital 10-07-2014 - 18:25

poate-ți intră și ție vreo banană-n boașcă!

un golan 09-07-2014 - 12:58

in articol sunt unele informatii incomplete , dar , pt a nu da pe fata eventuale subiecte de importanta militara, ma abtin sa aduc corectarile de rigoare.
in linii generale pot spune ca hamasul speculeaza tocmai raportul de forte inegal vizavi de puterea militara israeliana – e ca si cand un soarece da cu pietre intr-un rinocer.
problema nu este daca hamasul poate fi zdrobit ci in ce conditii si mai ales daca exista vointa politica pt eliminarea hamasului din scena.
din pct meu de vedere e clar ca hamasul beneficiaza de sprijinul militar al unor puteri straine – si nu ma refer numai la iran …
tocmai aici este problema – decizia eventuala de a face hamasul praf si pulbere este insotita de obligatia unui calcul la rece a reactiei eventuale a acelor puteri militare straine – nu numai iranul …
israelul , cel putin , incepe sa inteleaga ca hamasul doreste lichidarea fizica a statului israelian.
cum se poate face pace cu cineva care nu doreste pace ?
deci , tot ceea ce ramane . este razboiul.
hamasul forteza practic mana israelului si incearca sa-l atraga intr-un conflict de proportii mari – sperand ca pozand in victime vor castiga opinia publica mondiala.
ceea ce uita hamasul e ca lumea in care traim are memorie scurta si … s-ar putea sa primeasca ceea ce spera – adica e f posibil sa reuseasca sa scoata israelul din sarite si acesta din urma sa desfiinteze hamasul …
lumea are problemele ei , e plina de razboaie, de crize economice si politice … hamasul se joaca cu focul .
la momentul adevarului gagiii din hamas se pot pomeni singuri fata in fata cu forta militara dezlantuita a israelului.
poate si o mica bombita nuculara ? …

jan dinu 09-07-2014 - 17:38

Ca bine zishi tata Golanule, iaste vremea ca barabarii asttia de arabi sa iasa din istorie, ca mult rau fac lumii, doar shinei orb nu vedie gustul lor de sanje shi crima. Ovreii sa nu uite she le-or facut namtii ptiu ca shi noua, sa rupa gitul sarpelui shela da arabi shi-o fhi pashe.
JD-USA

digital 10-07-2014 - 18:32

golanul și nuculara!
hahaha!
băi eroule, dacă……

…..deci , tot ceea ce ramane . este razboiul.
hamasul forteza practic mana israelului si incearca sa-l atraga intr-un conflict de proportii mari – sperand ca pozand in victime vor castiga opinia publica mondiala.
ceea ce uita hamasul e ca lumea in care traim are memorie scurta si … s-ar putea sa primeasca ceea ce spera – adica e f posibil sa reuseasca sa scoata israelul din sarite si acesta din urma sa desfiinteze hamasul …

păi să-i dea bicepși cu…nuculara, să vedem ce iese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andra 10-07-2014 - 16:32

Liderul Comunitatii Evreiesti din Egipt: Inocentii platesc pretul extremismuluii atat in Isreal, cat si in Palestina.

http://english.ahram.org.eg/NewsContent/1/64/105873/Egypt/Politics-/Head-of-Egyptian-Jewish-community-Innocents-bear-b.aspx

andra 10-07-2014 - 16:41

La randul sau, Romania face un apel catre cele doua parti implicate in conflict sa depuna eforturi in vederea dezescaladarii violontelor si a reluarii negocierilor de pace.

pathfinder 10-07-2014 - 16:47

Asa…
Si cum ajuta apelul asta al Romaniei?!?
Hai sa fim seriosi…

UnUL 10-07-2014 - 16:58

E ca apa sfințită: nici n-ajută dar nici nu strică.

jan dinu 10-07-2014 - 18:39

–- Citat din Traian Basescu – !-:))))
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-07-2014 - 18:49

Si tu esti la …b a i ? ! ?

jan dinu 10-07-2014 - 19:04

IEU pe filistenii astia i-ashi inarma cu – prastii – shi cu chetre
cit nucile shi sa stea pe acoperisuri la atac !!
Dar sheLL mai bine ar fi sa-l trimitem pe Antibasistul &Parpanghel
in GAZA ca specialisti in arme de distrujere in maSA ca ei au in
buzunare virusuri shi daca le DA drumu fac ravagii fara leac
de no sa se stie cinei invingatoru shi invinsu !
JD-USA

Cioxe 13-07-2014 - 06:55

Janeeeee , lua-i-ai in gura pa brazilieni !
ma-ta e nefericita ca n-a folosit in cazul tat forcepsu’ …este ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-07-2014 - 10:47

Janne-moo ! H O T A R E S T E-te , odata !
Daca chiar esti p o p o n a u t si t r a i e s t i
Ca …PHESTE la Mounth-Venera off OLENIUCA
CALL-inn-ICA , care este TARIFUL la ZI /NOAPTE ?
Nota pers. +Recomandari de la …CLIENTI ? ? >

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS