Acasa InternationalExterne Hezbollah acuza Israelul ca l-ar fi asasinat pe premierul libanez Hariri

Hezbollah acuza Israelul ca l-ar fi asasinat pe premierul libanez Hariri

scris de Ziua Veche
3 afisari

Seful partidului siit Hezbollah, Hassan Nasrallah, a acuzat Israelul intr-un discurs rostit in fata catorva mii de sustinatori reuniti in periferia sudica a Beirutului – ca l-ar fi asasinat pe fostul premier libanez Rafic Hariri, anuntand ca va prezenta „elemente” in acest sens care vor ajuta ancheta efectuata de un tribunal al ONU, transmite Agerpres.El s-a angajat sa prezinte dovezile respective intr-o conferinta de presa pe care o va sustine in 9 august. Printre acestea ar exista „o proba concreta si audiovizuala despre tentativele Israelului, prin agentii sai, de a profita de rivalitatea politica existenta intre Rafic Hariri si Hezbollah pentru a-i convinge anturajul ca partidul avea intentia sa-i asasineze” conducatorul.

Seful Hezbollah a criticat adesea faptul ca ancheta internationala a ONU nu a luat in calcul niciodata, potrivit lui, pista israeliana in asasinarea lui Hariri. in 22 iulie, Nasrallah anuntase ca se asteapta ca Tribunalul special pentru Liban /TSL/, creat in 2007 de ONU, sa acuze membri ai partidului sau de implicare in uciderea fostului premier libanez.

 

0 comentariu

sorge 15-04-2010 - 07:53

Culmea tupeului !
Oricum nu te crede nimeni .
Cum poti sa pomenesti de judecati cind in ultimii 80 de ani in Rusia ,puterea s a luat numai cu forta si prin crima .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult