Acasa InternationalExterne Homosexualii nu vor fi dati afara din armata SUA

Homosexualii nu vor fi dati afara din armata SUA

scris de Ziua Veche
1 afisari

.John McHugh, subsecretar in cadrul Pentagonului, a dat asigurari ca militarii care admit ca sunt homosexuali in cadrul unor discutii private nu vor fi dati afara din randul fortelor armate, asa cum prevede legislatia in vigoare, transmite Mediafax.


McHugh a apreciat ca asemenea sanctiuni ar fi contrare directivelor date de secretarul american al Apararii, Robert Gates, care a ordonat serviciilor sale sa poarte o „discutie cinstita si deschisa” privind legea care impune militarilor homosexuali sa nu isi dezvaluie orientarea sexuala, sub amenintarea pedepsei cu excluderea din armata. Presedintele Barack Obama doreste abrogarea acestei legi.

„Am discutat cu barbati si femei in uniforma care mi-au spus ca sunt homosexuali si care mi-au prezentat opinia lor” asupra impunerii homosexualilor si lesbienelor care servesc in armata sa pastreze tacerea asupra orientarii lor sexuale, a declarat McHugh. In acest context, „pare contraproductiv” sa fie exclusi din randul fortelor armate, a declarat el, precizand ca nu este vorba despre un consemn oficial, ci de o opinie personala. Pentagonul a efectuat o analiza a acestei legi, datand din 1993, numita „nu intreba, nu spune” („don’t ask, don’t tell”), pentru a incerca sa afle care ar fi efectele abrogarii acesteia.

0 comentariu

sorge 29-03-2010 - 16:59

Sa va spun eu cum este cu interceptarile :
procurorul da unda verde sa l urmareasca pe C.Voicu ,buuuun,el vorbeste cu C.Casuneanu ,care este si el bagat pe banda ,Voicu vorbeste cu Vanghelie ,care mai departe vorbeste cu cine mai vorbeste el in PSD ;si asta este tras pe banda ,ultimul vorbitor vorbeste cu Hrebenciuc ,care si el este tras pe banda si turul se face in intregime de a ajuns tot PSDul sa fie tras pe banda .
Desigur pe partea cealalta si Casuneanu are corespondentii lui,care si ei sint trasi pe banda[sau disk ].
Nimeni nu scapa sa nu fie imprimat .

lolek 30-03-2010 - 06:18

daca DNAul o da un bara azi e nasol rau. o sa ramana cu buza fripta si rusinea nespalata. Asa se fac dosare? de ce nu au facut flagrant daca tot au stat cu urecehea pe telefoane si pe mesele de la restaurante?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult