Acasa InternationalExterne UPDATE-Hosni Mubarak a ajuns în Germania?

UPDATE-Hosni Mubarak a ajuns în Germania?

scris de D.S.S.
1 afisari

UPDATE ora 17,15-Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak se află în continuare în ţară, în staţiunea balneară Sharm el-Sheikh, de la Marea Roşie, a afirmat duminică premierul Ahmad Shafik, dezminţind astfel zvonurile potrivit cărora acesta ar fi fugit în Germania.

UPDATE-Armata egipteană, căreia Hosni Mubarak i-a încredinţat puterea atunci când a demisionat, vineri, a anunţat duminică dizolvarea celor două Camere ale Parlamentului şi suspendarea Constituţiei.

Armata a mai precizat că perioada de tranziţie politică va dura şase luni şi că va forma o comisie pentru amendarea Constituţiei, potrivit unui comunicat citit duminică la televiziunea de stat.

Fostul preşedinte al Egiptului, Hosni Mubarak, a ajuns deja în staţiunea Baden Baden, din Germania, unde va primi îngrijiri medicale, scrie  publicaţia egipteană „Al-Masry Al-Youm”.

Hosni Mubarak a ajuns in Germania

Hosni Mubarak a ajuns in Germania

Mubarak şi familia lui se refugiaseră anterior la Sharm El-Sheikh, potrivit aceleiaşi surse. La Cairo, manifestanţii din Piaţa Tahrir aşteaptă de la armată un calendar de predare a puterii către autorităţile civile.

Armata, poliţia şi civilii au ridicat o parte din baricadele aflate în piaţă şi în apropierea acestui punct central al revoltelor din Cairo. Câteva sute de protestatari se mai află însă acolo şi refuză să plece, iar unele ciocniri minore au avut deja loc între soldaţi şi unii demonstranţi.

3 comentarii

Morkova Vesela 13-02-2011 - 23:34

HUHULICULE, BASESCU A INFUNDAT-O – Parca vad ca o sa ne roage sa-l suspendam. Acum este in primul mandat (dupa suspendare) deci are dreptul la inca unul, dar nu cred sa ia mai mult de maximum 75% din voturi.
Sa vezi ce obosit o sa fie dupa atata conducere!
Parca vad ca o sa ne roage sa-l suspendam.

Morkova Vesela 13-02-2011 - 23:42

Noooo, Mubarak nu merge in Jermanika, ca pe acolo nu e piramide si e si frig. Merge in Mexic!

Dr.Harakiri 14-02-2011 - 08:03

nu bey avortello,merge la voi la israil,la umbra,sub maslini.ca numai acolo,mancatorii de kakareze de oaie si alte fecale,le confunda cu maslinele.zaaat..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult