Acasa InternationalExterne Hugo Chavez face economii prelungind vacanta de Paste a bugetarilor

Hugo Chavez face economii prelungind vacanta de Paste a bugetarilor

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Presedintele venezuelean a anuntat ca va prelungi cu trei zile vacanta de Paste a angajatilor din sectorul public, pentru a reduce consumul de energie electrica.

In prezent, Venezuela se confrunta cu o criza in acest domeniu din cauza lipsei investitiilor si a ineficientei sectorului energetic. Masura a fost criticata de mai multi oameni de afaceri, care au avertizat ca aceasta ar putea afecta economia tarii, informeaza BBC. In replica, liderul de la Caracas a declarat ca opozitia exagereaza amploarea crizei din acest domeniu, acuzand-o si de faptul ca incearca sa atace actuala putere, in perspectiva alegerilor parlamentare programate pentru luna septembrie.

0 comentariu

Corcodel de Parpange 29-03-2010 - 07:06

DE abia acum,cioloveci simt pe propria epiderma, ce inseamna terorismul musulman,pe care de altminteri l-au incurajat,cind tinta erau …altii.

Clujeanul 29-03-2010 - 09:17

…rusii stiu de atentate din era Tarului.Cred ca confunzi estul cu vestul….rusii niciodata nu au incurajat terorismul.Cine l`a incurajat au fost americanii ( cauta documentarul independent War Made Easy ).

sorge 29-03-2010 - 10:12

Deja s a aruncat pe piata ca atentatorii vin din Caucaz .
Cind a vanit Putin la putere ,tot un atentat a fost in Moscova ,s a dat vina pe ceceni cu care ocazie s a invadat Caucazul;destul dfe repede s a demonstrat ca a fost mina KGBului .
Este aceiasi situatie ,vom vedea niste miscari spectaculoase in curind .

Mache 29-03-2010 - 10:17

Sangele nevinovatilor a curs din nou la Moscova. Acesta e modul prin care islamul radical multumeste Rusiei pentru sprijinul consecvent pe care aceasta tara l-a acordat Iranului, Siriei, Hezbollah si Hamas, uitand ca ea insasi are o problema serioasa cu musulmanii in propria ograda.

Nellu 29-03-2010 - 10:48

Israelul s-a aratat surprins de invitatia pe care presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a adresat-o liderilor Hamas de a veni la Moscova pentru negocieri.

Vorbind cu prilejul unei vizite in Spania, Vladimir Putin a spus ca, spre deosebire la Israel si de Occident, Rusia nu considera gruparea palestiniana radicala Hamas o organizatie terorista si nu pune nici o conditie gruparii pentru a initia discutii. Statele Unite au cerut Rusiei sa isi clarifice pozitia.

Rusia este tara membra a asa numitului cvartet, asadar are rolul de a media, alaturi de ONU, Uniunea Europeana si Statele Unite, conflictul din Orientul Apropiat.
––
Medvedev: Lupta împotriva teroriştilor va fi continuată

Cursul statului axat pe „anihilarea terorii în ţara noastră şi lupta împotriva terorismului va fi continuată” fără niciun fel de ezitări şi până la sfârşit, a declarat preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, la şedinţa specială consacrată atentatelor din metroul moscovit.
„Din păcate, este evident că acest fapt reprezintă o manifestare a caracterului terorist activ, aceasta fiind baza ipotezei din cadrul anchetei”, a specificat şeful statului.
Rusia continuă să primească reacţii la tragedia produsă la Moscova. NATO şi Uniunea Europeană au condamnat actele teroriste comise în metroul din Moscova, a informat RIA Novosti. La consiliul muftiilor din Rusia s-a precizat că „extremismul şi terorismul nu au niciun suport în Coranul Sfânt” şi au exprimat condoleanţe profunde rudelor şi apropiaţilor victimelor.
––
Primul vice-preşedinte al Comitetului Dumei de Stat pentru Securitate, Mihail Grişankov, consideră că războiul terorist declanşat împotriva Rusiei urmăreşte destabilizarea situaţiei din ţară. „Exploziile din metroul din Moscova au dovedit iarăşi că în Rusia nivelul ameninţării teroriste este destul de ridicat şi împotriva ţării noastre continuă războiul terorist”, a declarat Mihail Grişankov agenţiei Interfax.

Nellu 29-03-2010 - 11:06

Hamas dezamageste Rusia

Vizita Hamas la Moscova pare sa ucida sperantele lui Putin ca Rusia sa joace rolul de mediator in Orientul Mijlociu. Negocierile cu Iranul pentru dezamorsarea crizei nucleare au esuat deja: Teheranul nu da inapoi.

Abia ajunsa pe teritoriul rus, delegatia gruparii Hamas s-a grabit sa distruga sperantele de imblinzire a tonului: „Problema recunoasterii Israelului este incheiata. Nu vom recunoaste Israelul”, a anuntat oficialul Hamas, Mohammed Nazzal.

Delegatia, condusa de liderul Khaled Meshal, a fost invitata chiar de presedintele rus, Vladimir Putin. Rusia nu a impus Hamasului nici o preconditie pentru aceasta vizita, ca de exemplu renuntarea la violenta.
–––
Tragedia produsă în metrul din Moscova, soldată cu zeci de victime, este comentată de Igor Hohlov, expert la Institutul de Economie Mondială şi Relaţii Internaţionale.
„Este încă dificil să se facă bilanţul final, organele de anchetă doar şi-au început activitatea, însă se poate presupune că este o reacţie la intensificarea luptei împotriva terorismului, la creşterea eficienţei activităţii serviciilor speciale, ai cărei martori suntem. Şi fireşte că această măsură a stârnit disperarea teroriştilor, deoarece ei pierd sprijinul în societate, inclusiv în republicile din Caucazul de Nord, unde astfel de metode de implementare a ideologiei lor sunt detestate de toţi oamenii normali, indiferent de naţionalitate, religie sau principii”.
Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill, a chemat toţi ruşi să contracareze actele teroriste din metroul moscovit prin unitate şi fermitate. Acest lucru este necesar pentru a-i opri nu doar pe terorişti, ci şi pe cei care îi susţin, finanţează sau îi achită pe criminali. Patriarhul i-a însărcinat pe toţi preoţii să-i viziteze în spitale pe toţi cei care au avut de suferit în urma atentatelor.

karenin 29-03-2010 - 12:34

e stire falsa bre…ce sariti asa…n-a fost nici un atentat… ce morti, ce raniti? fakeuri. e un exercitiu pentru invadarea georgiei,… si si daca ar fi adevarat, ce teroristi, ce fundamentalism, ce cavkaz? frectie. pricina de galseava… s-o impiedicat 40 de oameni in metrou si-or dat cu capu de bordura, ce conteaza ca unii s-au rupt in 6 sau in 14, au cazut de sus, betivanii dreac…nu s-ar bucura lumea sa ne scape rusii de teroristi musulmani, le-ar da si americanii o mana de ajutor cu iranul si yemenul, ievreii ar spulbera hezbolahul, hamasul, siria si libanu in 4 zile, si ar scapa lumea de nebuni…ar putea intra si-n china in provinciile din vest sa-i scape si pe aia de terorismul domestic. ce? ce daca ar mai arunca si cate-o bomba nucleara din loc in loc, sa mai igienizeze zona, sa extraga chirurgical cate o suta doua de mii de mohamedani puradei cu cutite-n dinti si scalpuri cu perciuni curlly la bracinar…ce-au avut cu boboru ales? alesbules..!!!

oblioo 29-03-2010 - 21:21

„Desi CNN sustine ca atentatul a fost revendicat de una din gruparile separatise cecene, liderul acestora, Aslan Mashadov a condamnat atacul.”
Aslan Mashadov este shahid, martir islamic, din data de 8 martie 2005, fiind ucis in localitatea Tolstoy-Yurt, din nordul Ceceniei.

http://www.youtube.com/watch?v=o87UvoVY29k

http://en.wikipedia.org/wiki/Aslan_Mashadov

Poate Osama bin Laden, versiunea 3, cunoscut de prietenii sai din CIA sub numele de Tim Osman, a condamnat atacul ?

oblioo 29-03-2010 - 21:35

Exista diferite piese pe tabla de sah, mana care muta piesele si creierul care comanda mana.
26 iulie 1995, o bomba explodeaza in metroul parizian, omorand 4 persoane si ranind alte 62.
http://www.independent.co.uk/news/bomb-kills-4-in-paris-metro-1593213.html
Dupa anchetarea cazului, DST-ul francez a descoperit ca actiunea a fost executata de algerieni, dar creierul a fost englez.
De cand Jaques Chirac nu mai este presedintele Frantei, prin schimbare de regim, atentatele teroriste au incetat.
Asa se duc razboaiele intre tarile occidentale in zilele noastre, prin intermediari musulmani, usor de manipulat si foarte convenienti din punct de vedere politic.

oblioo 29-03-2010 - 21:57

Un OZN urias, sub forma de piramida, este observat deasupra Kremlinului.
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/6837200/UFO-pyramid-reported-over-Kremlin.html
http://www.youtube.com/watch?v=GL8yysZsXh8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fa2TN4ZSBm8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xuanP2P41_I
Piramida este, bineinteles, o imagine holografica, care transmite guvernului rus un mesaj.
Trebuie sa ne aducem aminte de imaginea piramidei fara varf, de pe bancnotele de 1 dollar, care reprezinta Noua Ordine Mondiala, incompleta, care nu are inca un guvern mondial.
Piramida de deasupra Kremlinului, completa, cu varf, transmite guvernului rus mesajul ca guvernul mondial va exista, cu sau fara voia lui. Mai transmite si mesajul ca guvernul rus nu poate controla ce se intampla deasupra lui.
Atentatele teroriste au avut loc in aceeasi zona centrala, dar sub pamant. Acestea transmit mesajul ca guvernul rus nu poate controla ce se intampla sub picioarele lui.

Corcodel de Parpange 30-03-2010 - 00:51

ESTE bine cunoscuta afinitatea ta catre UNCHIUL SAM, si desi ai beneficiat din plin de avantajele lor, injuri si musti mina care ti-a fost intinsa. SICTIR si semneaza la nick-ul cunoscut, frusinake ,chiar nu tine.Dar apropos, de unde p.m. sti tu de cultura si traditiile fratelui din RASARIT,…viermuttu-le!

Bah NELLU stupido 30-03-2010 - 08:14

Si asa se poate interpreta bah nulitate cu skula retezata.

L-ai gasit pe Mache sa-l umpli cu kakareaza la cap, parca n-are el si-asa destula, servita la FOX si CNN ca-n hotelurile turcesti ieftine ALL-INCLUSIVE unde va faceti voi alea 5 zile platite de concediu american (asta in cazul ca nu sunteti deja pe welfare la comunistul tuciuriu musulman Obama).

Ce imprastiati voi pe siturile romanesti nu este decat propaganda cretina gyDano-americaneasca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult